ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.11.2015 | 13:36

ρευματοειδης αρθριτιδα στα 20

φοβαμαι καθε μερα.αν πιαστω,αν χτυπησω και πονεσω φοβαμαι οτι επεστρεψε.δεν θελω να ξαναζησω κατι τετοιο..ειμαι 20 χρονων και εχω διαγνωστει απο τα 18 μου με ρευματοειδη αρθριτιδα.περασα παρα πολυ καιρο πονοντας καθε μερα καθε εκατοστο μου ξεχνοντας πως ειναι να μην πονας καθε μερα.και μετα παραδοθηκα.δεν αντεχα να ποναω αλλο.γι αυτο δεν κουνιομουν..εκλαιγα καθε πρωι που ξυπνουσα και καθε βραδυ πριν κοιμηθω.και μετα επρεπε να δουλεψω..τα καταφερα ομως.πηγα σε αλλο γιατρο με ψυχολογια κουρελι και αρχισα θεραπεια.Δεν ποναω πια.τωρα πια 2 μερες την βδομαδα δεν μπορω να κουνηθω απο τις ζαλαδες,δεν πρεπει να μεινω εγκυος γιατι αναγκαστικα θα πρεπει να κανω αμβλωση,παιρνω 110 χαπια τον μηνα,κανω καθε 3 μηνες εξετασεις και νομιζω πως μου πεφτουν τα μαλλια,και βλεπω ψυχολογο 1 φορα την εβδομαδα.Φοιτητικη ζωη σου λενε μετα..ακομα ζω με τον φοβο οτι θα ξυπνησω και θα ποναω..
2
 
 
 
 
σχόλια
Ρωτα λιγο κ ψαξτο για ενεσεις.βιολογικοι παραγοντες λεγονται οι συγκεκριμενες.Βεβαια εγω ειχα πολυ μικροτερο προβλημα απ οτι περιγραφεις.αλλα θα παιρνω ενεσεις για 2-3 χρονια.
Scroll to top icon