ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.11.2015 | 23:40

ο γείτονας

Γεια σας ειμαι 20 χρόνων και θελω να πω για τον κωλογερο που μενει απέναντι. Συγνωμη για την έκφραση αλλα μολις γύρισα απο την δουλειά κ ο μαλακασ καθοταν εξω μεσα στην βροχη και μ πεταξε εξω το τετοιο του. Αι στο διάολο δηλαδή καθε μερα τα ιδια βγαζει πρόστυχα την γλωσσα στέλνει φιλια μας λεει οτι θα μας αυτωσει μας κουναει 50ευρα κ το θεμα οτι ζω σε χωριο και απαγορεύονται οι αστυνομίες γτ ολοι ειμαστε γνωστοι μη χεσω. Και αν ειναι τρελος να παει σε ψυχιατριο λοιπον καθε μερα τα ιδια . Αν του πεταξω καμια κοτρωνα στο κεφαλι να δω μετα τι μπαμια θα μας βγαζει εξω. Ο βρομιαρης .
3
 
 
 
 
σχόλια
Τι σημαίνει "ζω σε χωριό και απαγορεύονται οι αστυνομίες γιατί είμαστε όλοι γνωστοί";;Τι άγραφος κανόνας της κωλ*ρας είναι αυτός; Αν έχει συγγενείς ενημερωσε τους πρώτα μπας και τον μαζέψουν διαφορετικά ναι, εννοείται θα καλέσεις την αστυνομία!
Δηλαδή αν είμαστε γνωστοί είναι αποδεκτό να σε παρενοχλώ κ να στην πετάω έξω, αλλά το να σε καταγγείλω στην αστυνομία είναι ανάρμοστο;;Ξέχνα τι θα πει η γειτονιά κ πάρε το 100.Νομίζω πως μπορείς να κάνεις και ανώνυμα καταγγελία.
Scroll to top icon