ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.12.2015 | 15:50

Κάποτε...

...κάποτε ήμουν ανέμελη , χαρούμενη , καλοπροαίρετη με τους ανθρώπους γύρω μου .Κάποτε ήμουν ονειροπόλα ρομαντική και αισιόδοξη.ΟΧΙ ΑΦΕΛΗΣ.Πάντα ήθελα να βλέπω το καλύτερο στους ανθρώπους και να έχω την τάση να συγχωρώ και να δικαιολογώ γιατί όλοι κάνουμε λάθη.Υπήρξαν όμως από τότε κάποιες καταστάσεις και κάποιοι άνθρωποι στην ζωή μου που με άλλαξαν, πήραν από μένα ότι ήθελαν με τον πιο πρόστυχο και ανήθικο τρόπο, με πληγωσαν , με ισοπέδωσαν και συνέχισαν απτόητοι την ζωούλα τους .Δεν μπορώ , όσα χρόνια και αν περάσουν οταν σκέφτομαι κάποια πράγματα θυμώνω.Έχω πίκρα μέσα μου , που δεν πηρα μία ελάχιστη ηθική ικανοποιηση από μια συγνώμη τους .Κάποιες φορές διαβάζω εξομολογήσεις και νομίζω οτι γράφουν αυτοί για μενα .Αποκλείεται όμως...Μερικές φορές νιώθω μίσος και εναποθέτω τις ελπίδες μου στην θεία δίκη ,αλλές φορές τους καταριέμαι ότι πόνο και απογοητευση έδωσαν να τον πάρουν χίλιες φορές περισσότερο...Μίσος.
1
 
 
 
 
σχόλια
μην τους δίνεις άλλο αξία.εσυ είσαι η μια και η μοναδική αυτοι να μην σε νοιαζουν. και προσοχη απο εδω και περα ποιους εμπιστευεσαι και να μην ενθουσιαζεσαι απο την αρχη,να αφηνεις το χρονο να δειξει αν οι αλλοι αξιζουν , και να τους το λες αν απορουν! θελω να δω αν αξιζεις την αγαπη μου και την εμπιστοσυνη μου. τελος. και να μιλας! να λες τι σε ενοχλει την στιγμη που σε ενοχλει!
Scroll to top icon