ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.12.2015 | 00:55

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ

Εδω και πολύ καιρό δεν νιώθω και τόσο άνετα με την κολλητή μου. Καταπιέζομαι όταν βγαίνω μαζί της τις περισσότερες φορές και γενικότερα δεν ρίχνει λιγο τα μούτρα της να παμε για παράδειγμα κάπου που εγώ θέλω. Έχει γνωρίσει και άλλα παιδιά τελευταία και συνέχεια προσπαθεί να γνωρίζει όλο και περισσότερα άτομα. Θα κοιτάξει να κανονίσει να βγεί για να περάσει καλά χωρίς να τη νοιάξει και πολύ αν εγώ που θεωρούμε κολλητή της περνάω καλά. Γενικότερα με έχει λίγο στην απ΄έξω ειδικά οταν κανονίζει και βγαίνει με τα πολύ γνωστά άτομα που ξέρουν τους "πάντες". Δεν είναι ότι μου κακοφαίνεται τόσο πολύ που γνώρισε καινούρια άτομα τα οποία τα θεωρεί κολλητούς όσο μου κακοφαίνεται ότι εγώ τελικά είμαι ο μαλάκας της υπόθεσης που έβγαινα μαζί της για να μην μείνει μέσα παρ'ολο που δεν μπορούσα και ότι όταν δεν την ήθελαν οι υπόλοιποι της παρέας γιατί την θεωρούσαν κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο εγώ και μια άλλη κοπέλα την βάλαμε στη παρέα για να βγαινει και να μην είναι μόνο συνέχεια με τους γονείς της, Και επειδή ως φοιτήτριες έχουμε χωριστεί λογο διαφορετικών παρέων αν και σπουδάζουμε στην ίδια πόλη, οταν μιλάμε στο τηλέφωνο ή απο κοντά προτρέχει πάαααντα να μου πεί πως πέρασε , με ποιους βγήκε και ποιοι της την έπεσαν,Είμαι εγώ η περίεργη της υπόθεσης ρε παιδιά??????
1
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ πάλι νομίζω ότι και οι δύο είσαστε "περίεργες της υπόθεσης".Γράφεις ότι έβγαινες μαζί της για να μη μείνει μέσα. Πρώτον, φαντάζομαι ότι και συ πέεναγες καλά. Όμως, εάν δεν πέρναγες καλά, μπορούσες απλά να πεις όχι, να μη βγεις. Εξάλλου οι φίλοι δε ζητάνε ανταλλάγματα όπως το θέτεις τώρα(εγώ βγήκα μαζί σου άρα μου χρωστάς), εάν κάνεις κάτι, καλό είναι να το κάνεις από την καλή σου την καρδιά. Κι ότι σου ψιλοκακοφαίνεται που έχει άλλες παρέες και τους ψιλοκατακρίνεις(ότι δεν έχουνε δηλ προσωπικότητες, επειδή είναι popular βγαίνει μαζί τους!), είναι μικροπρεπές.Όσο πιο μικροί είμαστε, τόσο νομίζουμε ότι πρέπει να γινόμαστε χαλί να μας πατήσουν οι φίλοι. Όσο μεγαλώνεις θα δεις ότι δε χρειάζεται να γίνεσαι χαλί. Δεν είναι τυχαίο ότι μετά από κάποια ηλικία τους λέμε φίλους, όχι "κολλητούς"· αυτή είναι μια λέξη που χρησιμοποιούν οι έφηβοι/μετέφηβοι.Τα δικά της άσχημα τα φαντάζεσαι μέσα στις άκρες.Τέλος πάντων, στην ηλικία που είστε αλλάζει η προσωπικότητα, οι παρέες, πολλά. Ψυχραιμία δείξε.
Scroll to top icon