ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.12.2015 | 20:00

τι θα κανατε

αν η φιλη σας ζηλευε οταν βγαινετε με αλλες παρεες; αν ελεγε πως την παραμελουσατε;μιλαμε για ηλικιες διπλασιες των 13 χρονων, δεν ξερω πως να το χειριστω γιατι ειναι ανωριμο.
2
 
 
 
 
σχόλια
Μάλλον το να βρει κάποιο αγόρι θα ήταν η καλύτερη λύση!! Γιατί δεν της προτείνεις να βγαίνει και αυτή μαζί σας μιας και είναι φίλη σου?? ή σε περίπτωση που δεν ταιριάζει με την άλλη παρέα φρόντισε να μην της διατυμπανίζεις συνέχεια ( σε περιπτωση που το κάνεις) πότε βγήκατε και πόσο καλά περάσατε. Σίγουρα θα υπάρχει χρόνος να βγαίνεις και μαζί της, τώρα αν ζητάει αποκλειστικότητα είναι δικό της θέμα και ανώριμο. Κανένας δεν θέλει να μένει στάσιμος στη ζωή και έιναι φυσικολογικό να προχωράει και να γνωρίζει καινούρια άτομα και εμπειρίες. αν αυτό δεν μπορούν να το δεχτούν κάποια άτομα , απλά τους το ξεκαθαρίζεις χωρίς βέβαια να σημαίνει οτι θα αντικατασταθούν. :)
Scroll to top icon