ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.12.2015 | 16:16

Σκάω από τη ζήλεια μου

Σκάω από ζήλεια κάθε φορά που βλέπω μια όμορφη κοπέλα/γυναίκα επειδή εγώ δεν είμαι. Είμαι πολύ άσχημη τόσο στο σώμα όσο και στο πρόσωπο. Και γι' αυτό, όταν βλέπω αυτές που έχουν τα καλύτερα γονίδια ή αρκετά λεφτά ώστε κάνουν πλαστικές επεμβάσεις/περιποιήσεις και είναι άψογα θηλυκά, λυσσάω. Νιώθω πάντα σα να μου στρίβει ένα μαχαίρι στη καρδιά. Έτσι έπαθα και τις προάλλες που κοίταζα στο fb μια γνωστή μου από τη δουλειά κουκλάρα. Από τη ζήλεια μου, έσβησα το fb και δεν θα το ξανά ανοίξω ποτέ πια γιατί δεν μπορώ να τις βλέπω αυτές.
1
 
 
 
 
σχόλια
Στη σημερινη εποχη δεν υπαρχουν ασχημες γυναικες παρα μονο απεριποιητες δε μπορουμε ολες να γινουμε σα τη μεγκαν φοξ αλλα η καθε κοπελα σε καθε ηλικια μπορει να περιποιηθει τον εαυτο της στο μεγιστο δυνατο!μη σε καταβαλουν τετοιες σκεψεις καο στεναχωριεσαι,αλλα αντιθετα προσπαθησε να κανεις ομορφα πραγματακια για να βελτιωσεις αυτα που σε ενοχλουν στην εμφανιση σου!!Δε χρειαΖεται παντα νυστερι πλαστικου....! ΥΓ.Η καθε γυναικα ειναι ξεχωριστη και μοναδικη μη συγκρινεσαι με αλλες....μια καλη καρδια δε συγκρινεται με καμια εμφανιση!!ευχομαι να απομακρυνεις τθς κακες σκεψεις απο μεσα σου γιατι δεν αξιζουν πανω απο ολα σε εσενα..
Scroll to top icon