ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.1.2016 | 11:58

...

Ειμαι σε σχεση μαζι του σχεδον 3 χρονια.τον αγαπαω και τον νοιαζομαι αλλα δεν ημουν και ποτε ερωτευμενη μαζι του...καμια φορα πιανω τον εαυτο μου να θελει να φυγει αλλα το αισθημα αυτο ειναι του 5λεπτου και φευγει.καλως ή κακως τον εχω αναγκη για διαφορους κυριως οικονομικους λογους.καμια φορα το μυαλο μου παει στον πρωην.ξερω οτι δεν θα γυρισει.οπως επισης ξερω οτι ολη μου η ζωη θα ηταν χαλια αν ημουν μαζι του.ειμαι κακια και εγωιστρια αλλα δεν εχω την δυναμη να φυγω.δεν ξερω ποσο θα αντεξω ακομα αλλα θελω να αλλαξω.ειναι και εκεινος οτι καλυτερο θα μπορουσα να εχω.δεν θελω να τον πληγωσω...ποσο πνιγομαι!
2
 
 
 
 
σχόλια
Είσαι λίγο εκμεταλλεύτρια, δεν είναι ωραίο αυτό που κάνεις. Δηλαδή αναβάλεις ένα χωρισμό μέχρι να λύσεις το οικονομικό σου πρόβλημα;Βρες το θάρρος να του μιλήσεις. Θα πονέσει ναι. Αλλά από ό,τι κατάλαβα ζήτημα χρόνου είναι να τον αφήσεις. Μην χάνετε το χρόνο σας άσκοπα και οι 2.Δικαιούται να ξέρει δε νομίζεις;Καλή χρονιά σου εύχομαι και ό,τι καλύτερο και για τους 2 σας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon