ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.1.2016 | 18:55

Lobster

Τι εξαιρετική ταινία!Ωραία παραγωγή με πραγματικά ενδιαφέρον σενάριο.Μου ήρθε να το πω αυτό γιατί είδα έναν σχολιαστή με το nickname Stal και τη φωτογραφία ενός αλόγου..Πραγματικά πόσο ενδιαφέρον είναι όλο αυτό που πραγματεύεται..Από την αποξένωση και τη στερεοτυπική σχέση, σ έναν κόσμο που δεν απέχει πολύ από αυτό που ζούμε και από την επαναστατική στάση ορισμένων που όμως δεν μπορούν να ξεφύγουν από τη φύση τους όσο και εάν αντιστέκονται. Μία ταινία αρκετά δυσανάγνωστη αλλά με την ουσία της αγάπης να την αναδεικνύει σε πρώτο πλάνο."Είσαι ότι είμαι" "Είμαι ότι είσαι"-Για σένα γίνομαι αυτό που είσαι...Εξαιρετική, Μπράβο στο Γιώργο.
1
 
 
 
 
σχόλια
Εμένα δεν μου άρεσε το γεγονός ότι έβγαζε έναν απίστευτο πεσιμισμό για το θέμα των σχέσεων.Επίσης δεν νομίζω ότι αναδείκνυε την αγάπη...με ποιον τρόπο το έκανε αυτό; Στα συν της ταινίας το πολύ καλό καστ, ωραίες ερμηνείες των ηθοποιών και γενικά πρωτότυπο σενάριο.
Scroll to top icon