ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.1.2016 | 02:13

Φόβος και ασφάλεια..

Είναι τελικά πολύ δύσκολο να παίρνεις αποφάσεις και να αλλάζεις όλη σου την ζωή..Ειδικά αν είσαι απο τα άτομα που θέλουν να κινούνται σε σταθερές καταστάσεις για να πάρουν αυτό που έχουν περισσότερο ανάγκη.Έτσι πιστεύουν.. Την >... Τόσο κοινή και δεδομένη γι αυτους που την έχουν.. Ασφάλεια μπορεί να ναι η δουλειά..η οικογένεια..η συντροφικότητα..πολλά..Αυτό που λένε: "ότι και να γίνει είμαι εδώ" .. Είναι πολύ δύσκολο να κουβαλάς τα βάρη των άλλων,όσο εδώ και να σαι.. Και αν ακόμα έχεις την δύναμη να κουβαλάς τα βάρη των άλλων εκτός από τον εαυτό σου..Κάποια στιγμή κουραζεσαι..Κάποιος να είναι εκεί..κάπου να ακουμπήσεις.. Μία αγκαλιά έστω..μία στιγμή που κάποιος θα σε προστατευεσει θα ακουμπήσεις πάνω του για μία γαμημένη στιγμή όλα να ναι ευτυχία..ίσως και η αυταπάτη για την Ασφάλεια που ζητάς..για να σαι δυνατός..να συνεχίσεις..Φοβάσαι..φοβάσαι να αφήσεις μία κατάσταση που δεν είσαι ευτυχισμένος..είσαι αδύναμος να το κάνεις..γιατί αύριο μπορεί η ζωή σου να αλλάξει 180 μοίρες..έχεις τον φόβο..Και ο φόβος αυτός σε κρατάει ριζώμενο..εκεί..Ασφάλεια και φόβος...πόσο σου καθορίζουν την ζωή?Ενώ μέσα σου ξέρεις..μέσα σου ,πίσω από την εικονική πραγματικότητα που έχεις φτιάξει,πάντα ξέρεις.. Μ.Ε.
3
 
 
 
 
σχόλια
Αυτό ακριβώς..μπορεί όμως χωρίς να μην έχει πραγματικα κανένα πάτημα..και στηρίζοντας άλλους..αναγκαστικά..να είναι ανεξάρτητος συναισθηματικά?
Scroll to top icon