ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.1.2016 | 16:37

Δέυτερη συνέντευξη......και αναμονή....

γεια σας , θέλω τη βοήθεια σας. πήγα σε μια εταιρία κ πέρασα κ στην δέυτερη συνέντευξη ... την δέυτερη φορά ήταν άλλος.... ο πρώτος πιστεύω με συμπαθησε. έχω όλα τα προσόντα κ πολυ όρεξη για δουλειά . το θέμα είναι το εξής ο δέυτερος τύπος που με πήρε συνεντευξη ήταν 35-40 κάτι που δεν περίμενα. η συνεντευξη κράτησε μόνο 15 λεπτά και δεν φάνηκε να ενδιαφέρεται να με ρωτησει πολλά. μου έιπε για την θέση με ρώτησε αν μπορω να κανω κατι συγκεκριμένο κ μου ειπε θα σας ειδοποιησουν σε μια βδομάδα. δεν με πολυκοιτουσε κιολας. κ έρχομαι κ ρωτώ? αν έχουν επιλεξει ήδη γιατι κατι τέτοιο μου ρθε στο μυαλό θα με βαζαν στην διαδικασία να ξαναπάω?τι μπορεί να σημαίνει η στάση του μάνατζερ?
3
 
 
 
 
σχόλια
Καλησπέρα!!εσύ του έθεσες ερωτήματα;έδειξες ενδιαφέρον για το αντικείμενο με το οποίο ασχολείται η εταιρεία;η αλήθεια είναι πως το hr καμιά φορά αντιδρά απρόβλεπτα,μπορεί να περίμενε από σένα να κατευθύνεις την συζήτηση!good luck ;)
Scroll to top icon