ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.1.2016 | 17:26

Κοπέλα τρόπαιο

Απίστευτη ομορφιά. Ειδικά το κωλαράκι της ποιημα! Γούστο και εμφάνιση που σε τρελαίνει. Αλλά μετά απο λίγο καιρό κατάλαβα ότι όσο χαριτωμένη και όμορφη και αν είναι δεν μπορώ να συζητήσω τίποτα μαζί της!Όλη την ώρα λέμε τα ίδια και τα ίδια, κάνουμε ζουζουνιές και βλέπουμε γατάκια στο ίντερνετ αλλά ρε γαμώτο είναι βαρετή!Όσες φορές έπιασα θέμα για τα τεκταινόμενα στον πλανήτη, για πολιτική, για οικονομικά, για κοινωνικά, για επιστήμες κτλ ήταν σαν να άκουγα ένα μωρό. Τί διάολο ρε φίλε! Και σχολή έχει βγάλει και μεταπτυχιακό τελειώνει αλλά πέρα από την εμφάνιση της και το που θα πάμε για να μας δούνε δεν ξέρω τι σκατά έχει στο κεφάλι της!Ώρα να την κάνω με ελαφρά μου φαίνεται.Κρίμα τόση ομορφιά να είναι μόνο επιφανειακή.
6
 
 
 
 
σχόλια
εγώ εσένα βρίσκω τελείως επιφανειακό. και βασικά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να τα έχει κάποιος/α ΟΛΑ για να είσαι ευχαριστημένος κι ευτυχισμένος μαζί του/της. στην τελική μίλα με τους φίλους σου για επιστημονικά/πολιτικά κ.ο.κ που αμφιβάλλω ότι έχουν κι αυτοί ιδέα και καμιά σοβαρή άποψη..αλλά εν πάσει περιπτώσει.
Δυστυχώς υπάρχουν και αυτά! Άνθρωποι όμορφοι, ελκυστικοί και μετά ανοίγουν το στόμα τους και λες ε όχι, δεν μπορεί! Για αυτό και εγώ θα ερωτήσω... Υπάρχει κάτι πιο sexy από μία εγκεφαλική και ουσιαστική επικοινωνία? Να μιλάει ο άλλος και να θαυμάζεις, να παρατηρείς, να λες 'όπα τώρα κάτι είπε'... Καλά εννοείται να σε έλκει και εξωτερικά, αλλιώς δεν γίνεται. Αλλά και πάλι, αν δεν υπάρχει και άλλου είδους επικοινωνία προβλέπεται ναυάγιο!
Καλά μεταξύ μας δεν υπάρχει πιο ντεκαβλέ πράγμα από το να μιλάς για πολιτικά και οικονομικά με μια κοπέλα (ειδικά με τέτοιο κωλαράκι). Εδώ σε βρίσκω φάουλ. Για κοινωνικά και επιστήμες οκ... Αλλά και πάλι σκέψου ότι μια κοπέλα πανέμορφη πανέξυπνη και πολυσχιδής, ίσως (λέω ίσως γιατί δεν σε γνωρίζω) θα έψαχνε και τον αντίστοιχο άντρα στο πλάι της.
Scroll to top icon