ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.1.2013 | 03:29

αναρωτιεμαι

πως γινεται να ζεις κατι χωρις ομως να το ζητας οταν σου φευγει...?ναι εγω ειμαι αυτη που θελω να ειμαι παντα εκει για να καθομαι και να περναω τις ωρες μου μαζι σου απλα για να σε βλεπω οσο περισσοτερο μπορω και να σε χορταινω,και ναι δειχνεις και εσυ να το ζεις μαζι μου!καθε στιγμη καθε λεπτο,κ απλα οταν φυγω δν το ζητας ποτε!μονο καποιες λιγοστες στιγμες,που με κανεις να νιωθω οτι κερδιζω κατι παραπανω απ'σενα οτι κατι θα αλλαξει!αλλα τιποτα,ολα μενουν παλι ιδια!
3
 
 
 
 
σχόλια
του εκανα συζητηση αλλα ειπε δεν θελει σχεση δεν θελει καποιον να τον πρηζει....αυτο που μ δειχνει ειναι οτι απλα κολλαει στην λεξη αυτη γιατι ολα τα υπολοιπα που ζω μαζι του ειναι σαν να εχουμε σχεση..κοιμομαστε μαζι 2 και 3 μερες συνεχομενα,βγαινουμε μαζι,συζηταμε,μαγειρευουμε αλλα δεν υπαρχει αυτη η οικειοτητα που οταν καποια στιγμη θα τον θελω θα τον παρω και θα του το ζητησω!
Όλα είναι εντελώς υποκειμενικά...Αν του είχες ζητήσει χαλαρότητα στην αρχή μην περιμένεις ποτέ να σε ζητήσει πρέπει να του πεις εσύ η ίδια τα καινούρια πράγματα που ζητάς από αυτόν...Αν το είχατε πάρει ζεστά από την αρχή και πιστεύεις ότι κάπου ξεφούσκωσε συζήτησε το μαζί του και δες που θα σας βγάλει το όλο θέμα...
τα ιδια εζησα και εγω..και για 7 μηνες.μεχρι που κουραστηκα και βαρεθηκα να περιμενω,και το σχολασα το θεμα.οχι οτι δεν αισθανομαι πλεον..τα πραματα ομως ειναι απλα, αν ηθελε κατι παραπανω θα το ηξερα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon