ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.1.2016 | 23:15

:-(

Φιληθήκαμε με τον πρώην μου λίγες μέρες μετά τον γάμο του. Μου την έπεφτε και πρν και μετά. Αισθάνομαι απαίσια. Φοβερή ντροπή, μούδιασμα, σιχασιά. Και για τον εαυτό μου και για εκείνον. Πώς μπόρεσε να το κάνει αυτό; Σε μένα, στη γυναίκα του, σε ό,τι είχαμε; Πώς μπόρεσα να το κάνω αυτό; Σε μένα, σε κείνον, στη γυναίκα του; Με απεχθάνομαι. Θέλω να τον αποφύγω, να μην του ξαναμιλήσω ποτέ. Αδύνατον όμως μιας και δουλεύουμε μαζί. Σκέφτομαι εδώ και καιρό να αλλάξω χώρο εργασίας, το έχω ψάξει αλλά πολύ δύσκολο, ένεκα της κρίσης. Έχω σκεφτεί και να φύγω από τη δουλειά εντελώς χωρίς να έχω κάτι άλλο, αλλά πώς θα ζήσω; Τον φοβάμαι, φοβάμαι και τον εαυτό μου, πώς θα συνεχίσω, έχω και φοβερή στενοχώρια λόγω του γάμου του, προφανώς δεν τον έχω ξεπεράσει ακόμα, είμαι ευτυχώς στη διαδικασία.. :-(((((( Ξέρω ότι θα δω και πολύ αρνητικά σχόλια, τα κάνω ήδη στον εαυτό μου. Ήθελα απλώς να τα πω κάπου, γιατί δεν μπορώ αλλού και θα σκάσω, με πνίγει. Ήδη κανόνισα να δω την ψυχολόγο μου εκτάκτως και προσπαθώ να βγω από το τέλμα. Ζητώ συγχώρεση. Όμως οι τύψεις και η αηδία για την αδυναμία μου δε με αφήνουν.
4
 
 
 
 
σχόλια
Απίστευτα χαζή. Πραγματικά. Κανένα σεβασμό στον εαυτό σου και καμία αυτοεκτίμηση. Είσαι για λύπηση. ΟΚ αυτός είναι μαλάκας. Εσύ; Γουστάρεις να είσαι η καβάτζα ε; Καλά ξεμπερδέματα.
"Πώς μπόρεσε να το κάνει αυτό; Σε μένα, στη γυναίκα του, σε ό,τι είχαμε;"Αυτό είναι που σε ανησυχεί;O πρώην σου μια χαρά θα την περνάει. Θα έχει τη γυναίκα του και το σπιτικό του. Και μελλοντικά και δικά του παιδιά.Και παράλληλα θα ρίχνει και κανέναν extra για την ποικιλία του πράγματος.Πιστεύεις σου αξίζει ο ρόλος αυτός;
Δεν μου αρέσει να κρίνω ό,τι κάνει ο καθένας, αλλά επειδή το αναφέρεις δημόσια θα σου πω τη γνώμη μου. Πιστεύω ότι η ντροπή είναι δική του και όχι δική σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έπραξες σωστά που τον φίλησες και συ όντας παντρεμένος. Εσύ μπορεί να μην τον έχεις ξεπεράσει, αλλά αυτός ο καραγκιόζης τι σε κυνηγάει ( μου την έπεφτε λες πριν και μετά το γάμο του) και δεν σε αφήνει να βρεις το δρόμο σου αφού αυτός έκανε την επιλογή του? Αφού παντρεύτηκες ρε βλάκα γιατί δεν σέβεσαι τη γυναίκα σου και τη προδίδεις και κοροϊδεύεις και την πρώην? Η συμβουλή μου είναι να φύγεις, ο τύπος είναι πονηρός και του αρέσει να έχει χαρέμι να περνάει καλά. Εν ολίγοις μια να τον ξεσκατίζει και μία για κρεβάτι. Φύγε μακριά του γιατί είναι ψεύτικος και θα σε καταστρέψει.
Nα μη νιώθεις καμία αηδία κοπέλα μου. Σχεδόν όλοι μας κάποια στιγμή της ζωής μας κάναμε η θα κάνουμε κάτι αντίστοιχο. Ναι δεν είναι ότι καλύτερο αλλά συμβαίνει. Και μετά τις συνεδρίες σου θα είσαι πολύ καλύτερα. :)
Scroll to top icon