ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.1.2016 | 17:12

Είμαι 16 χρονών και με κοροΪδεύουν επειδή είμαι παρθενα

Όπως είπα είμαι 16 και παρθένα..ξέρω δεν είναι φυσιολογικό να με απασχολεί απο τώρα και να προβληματίζει ότι είμαι παρθένα αλλα η μισή τάξη θεωρείται έμπειρη.Φυσικά και δεν θέλω να κάνω κάτι αναγκαστικα αλλα έρχομαι σε αμηχανία όταν μιλάμε γι αυτό και δεν ξέρω πως να τα διαχειριστώ και να τους την πω με καποιο τρόπο ώστε να σταματήσουν με ρωτάνε τύπου 'είσαι παρθένα?' και να σταματήσει όλο αυτο που γίνεται!!Αν μπορείτε πείτε μου κάτι ώστε να σταματήσει όλο αυτο γιατι απο μονη μου τα θαλασσώνω και για να πω την αληθεια με στεναχωρεί πολύ.
3
 
 
 
 
σχόλια
Είναι πολύ πιθανό οι μισοί να λένε ψέμματα πάντως.Τύπου "είναι ένα παιδί απο το χωριό δεν τον ξέρεις" Ακόμα και αυτοί που το έκαναν σε αυτήν την ηλικία ΣΠΑΝΙΑ ήταν με κάποιον που πραγματικά το θέλαν και αισθανόντουσαν άνετα οπότε δεν έχεις να ζηλέψεις τίποτα.Την επόμενη φορά που θα σε ρωτήσουν αν είσαι παρθένα πές τους "εννοείται οτι είμαι" Αν το πεις με αυτοπεποίθηση δεν θα σε ξαναρωτήσουν.
Θεωρώ ότι είστε αρκετά μικροί ακόμη για τέτοιου είδους εμπειρίες-κινήσεις. Θα βρεθούν πολλοί συνομήλικοί σου που θα σου πουν ψέματα ότι έχουν τέτοιου είδους εμπειρίες μόνο κ μόνο για να φαίνονται προχωρημένοι. Στην πραγματικότητα είναι ψευτόμαγκες κ χαζογκόμενες. Οσο για αυτούς που πραγματικά έχουν έρθει σε επαφή θεωρώ ότι το έκαναν από μαγκιά, ναρκισισμό κ εγωισμό χωρίς να καταλαβαίνουν τι κάνουν στην πραγματικότητα. Προφανώς είναι ένας τρόπος για να αποδείξουν ορισμένοι την αρρενωπότητά/θηλυκότητα τους κ το πόσο μετράνε στο άλλο φύλο.Μην κάνεις επιπόλαιες κινήσεις. Επιπλέον, σ'αυτές τις ηλικίες τέτοιου είδους συζητήσεις συνήθως οδηγούν σε χυδαιότητες, γελοιοποιούν το θέμα κ φέρνουν σε δύσκολη θέση μια μερίδα ατόμων.Μάθε πρώτα το σώμα σου, τους τρόπους προφύλαξης, βρες το άτομο σου κ μετά. Δεν υπάρχει ημερομηνία λήξης ούτε περισσότερα bonus θα πάρεις.Μην επιτρέψεις σε κανέναν να σου δημιουργήσει ψυχολογικά προβλήματα από τώρα.δική σου η ζωή, δικό σου κ το χρονοδιάγραμμα.
το οτι δεν εχεις κανει ακομα σεξ δεν σημαινει ότι είσαι άπειρη! ξερεις ποσοι κάνουν σεξ χρονια και δεν ξέρουν που πάν τα 4 στο σεξ!! αλήθεια στο λέω και ειμαι πολύ μεγαλυτερη σου!! τωρα αυτα τα παιδακια το εχουν δει σαν κατορθωμα..μπορεις να τους υπενθυμισεις αν στη πολυμπαινουν οτι "σιγα το κατορθωμα" και επισης να μην νιωθεις ασκημα που δεν εχεις κανει! εισαι μικρη ακόμα και θα σου δωθούν πολλές ευκαιριες! και σαν συμβουλη σου λεω να το κανεις με καποιον που θα αγαπας και θα εμπιστευεσαι μιας και η πρωτη φορα σου στρώνει ή σου ξε-στρωνει τον συναισθηματικο κόσμο....
Scroll to top icon