ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.1.2016 | 15:21

Είναι ότι χειρότερο όταν γυναίκες...

σχολιάζουν αρνητικά τα σώματα των άλλων γυναικών. Έχω αρχίσει να πιστεύω πως πιο πολύ ασχολούμαστε εμείς παρά οι άντρες. Και όχι δεν εννοώ να πεις σε κάποια με ωραίο τρόπο ’’Έχεις παχύνει-αδυνατίσει θα ήταν καλό να βάλεις-χάσεις 5-10 κιλά...’ εννόω τα αρνητικά σχόλια γεμάτα κακεντρέχεια και οι έμμεσες μπηχτές που εκτοξεύονται σε αρκετές γυναικοπαρέες. Πχ ’’ Πω πω με τέτοιο στήθος σαν αγελάδα είναι’’ ή ’’Καλά τι της βρήκε έτσι σαν σκιάχτρο που είναι’’ ή ’’Μμμμ σιγά την ωραία...Δεν βλέπεις άκωλη είναι’’ και λίγες από τις μπηχτές που σας έλεγα ’’Πολύ ωραία μπλούζα αν την φόραγες με ένα σουτιέν που έχει ενίσχυση θα σου πήγαινε τέλεια!’’ ή λες στην πολύ ψηλή φίλη σου ’’Δεν θέλω να φορέσω ψηλοτάκουνα γιατί θα φαίνομαι εντελώς άχαρη’’. Πραγματικά όσες το κάνετε να ξέρετε πως είναι αισχρό. Δημιούργειτε κόμπλεξ στους άλλους χώρις λόγο. Σκεφτείτε πως και εσάς έτσι σας σχολιάζουν πιθανότατα πίσω από την πλάτη σας, σας αρέσει ? Αν είσαι υγιείς ειλικρίνά δεν έχει σημασία πως είναι το σώμα σου. Και μην μου πείτε πως λέω μπούρδες που στα αλήθεια δεν ισχύουν γιατί κάνετε λάθος. Η κολλητή μου είναι κοντή (όπως εγώ )και χοντρούλα και είναι με ένα παιδί που την λατρεύει. Εγώ τον φίλο μου τον γνώρισα το καλοκαίρι στην παραλία ενώ φόραγα ένα παιδικό μαγιώ τριγωνάκι που έδειχνε πόσο μικροσκοπικό (πολύ μικροσκοπικό όμως ) είναι το στήθος μου. Από τι καταλαβαίνετε δεν είμαι σεξοβόμβα, όμως πρόβλημα με το αντίθετο φύλλο αν εξαιρέσεις στο λύκειο δεν είχα ποτέ. Λοιπόν αφήστε τις κακίες και όσες δέχεστε πικρόχολα σχόλια απλά αγνοείστε τα ! Κάθε σώμα έχει την γοητεία του και τους φαν του. Δεν μπορώ να μιλάω με σιγουριά , αλλά για άλλες γυναίκες ιδανικό αντρικό σώμα είναι το γυμνασμένο, σε άλλες ξέρω ότι αρέσουν οι γεματούληδες και άλλες (εγώ πρώτη πρώτη) τρελένονται για λεπτούς με τρίχα. Κάτι αντίστοιχο λογικά θα ισχύει και με τα γούστα των αντρών.
3
 
 
 
 
σχόλια
"Και όχι δεν εννοώ να πεις σε κάποια με ωραίο τρόπο ’’Έχεις παχύνει-αδυνατίσει θα ήταν καλό να βάλεις-χάσεις 5-10 κιλά...’ εννόω τα αρνητικά σχόλια γεμάτα κακεντρέχεια"... ακομη κ αυτο περιττο ειναι. Απο που κ ως που θα πει ο οποισδηποτε στον οποιδηποτε (παντα μιλαμε για καταστασεις που δν αφορουν ζητηματα υγειας) τι κ πως θα επρεπε να ειναι ακομη κ αν ειναι μια "ευγενης" προτροπη. Ας αφησουμε τους ανθρωπους γυρω μας να ειναι οπως θελουν, ο καθενας ειναι υπευθυνος για τον εαυτο του, μιας κ μονο αυτον εχει κ κουβαλαει καθημερινα.Κατα τ αλλα συμφωνω, αλλα δν νομιζω οτι εχει να κανει με ανδρες ή γυναικες, ειναι γενικο το κακο. Ας κοιταξει ο καθενας απο μας την καμπουρα του κ ας ειμαιστε λιγοτερο επικριτικοι σε οτι ειναι εξω απ τη σφαιρα του κανονικου μας.
Scroll to top icon