ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.1.2016 | 21:16

Δεν μου σηκώθηκε καν

Ναι για το πουλί μου λέω!Δεν θα πρήξω με λεπτομέρειες, αυτές θα τις κρατήσω για 'μένα.Αυτή ήταν μια φίλη μου. Και οι δυό μας εντελώς διαφορετικοί κόσμοι αλλά τα βρίσκαμε επειδή ο ένας συμπλήρωνε τον άλλο στο χαβαλέ και στην καλή διάθεση. Αυτή σε φάση ότι αρπάξει ο κώλος μας, ενώ εγώ σε φάση θέλω αληθινό έρωτα και όχι ότι βρεθεί μπροστά μου.Τέλος πάντων, μια μέρα καθώς βλέπαμε ταινία στο σπίτι της, μου σκάει παθιασμένο φιλί και με αιφνιδιάζει αλλά ήταν τόσο όμορφο που δεν μπόρεσα να αντισταθώ και το συνέχισα. Μετά βρεθήκαμε στο κρεβάτι της, βγάλαμε ρούχα κτλ και είδα το σώμα της το οποίο ήξερα ότι ήταν υπέροχο αλλά πρώτη φορά το έβλεπα γυμνό. Αλλά ρε γαμώτο δεν μου σηκώθηκε καν!Δεν έχω πρόβλημα στύσης, ποτέ δεν είχα. Ίσα ίσα με την πρώην κοπέλα μου μπορούσα να το κάνω κάθε μέρα και πολλές φορές μάλιστα. Αλλά εκείνη την στιγμή κατάλαβα ότι αν δεν έχω συναίσθημα δεν μπορώ!Τελικά το σταματήσαμε, ξαπλώσαμε μαζί και σε κάποια φάση έφυγα και πήγα σπίτι μου.Για την στύση δεν έχω άγχος, ούτε με νοιάζει. Αλλά μετά από αυτό, μόλις τελείωσε μια φιλία, που ντάξει άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκα ότι φιλία μεταξύ αντρών και γυναικών πολύ απλά ΔΕΝ. Και το άλλο που με έβαλε σε σκέψεις, πότε θα βρω μια που να την αγαπήσω και μαζί της να βρω το modjo μου (Austin Powers baby!).Ντάξει παίζει να είναι η πιό βαρετή εξομολόγηση από τις κλασσικές που παίζουν ανά καιρούς εδώ μέσα, αλλά ίσως βγάλετε κάποιο ηθικό δίδαγμα που να σας είναι χρήσιμο.Εγώ τουλάχιστον κάτι έμαθα για τον εαυτό μου. Ότι είμαι μλκς και μια ζωή σκέφτομαι περισσότερο απ'όσο πρέπει. Μακάρι να μην είχα ανάγκη για συναίσθημα και να με ένοιαζε μόνο η καλοπέραση. Μια μούτζα στη μάπα μου και την καλησπέρα μου.
1
 
 
 
 
σχόλια
Καλησπέρα.Ήμουν ακριβώς εσύ...σε γυναίκα. Αυτό "Μακάρι να μην είχα ανάγκη για συναίσθημα και να με ένοιαζε μόνο η καλοπέραση." το είχα πει άπειρες φορές. Ήθελα τόσο πολύ να είμαι αναίσθητη γιατι νομιζα οτι ειναι το μυστικό της καλοπέρασης. Εκανα οτι περνουσε από το χέρι μου για να τα καταφερω.Μετα από 4 χρόνια προσπάθειας τα καταφερα.. Και; Ένα κενό. Είναι σαν να στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να στεναχωρηθώ, δεν μπορώ να χαρώ, μόνο θυμός. Μπράβο μου. Δεν έχει νόημα να πάμε κόντρα στη φύση μας. Είσαι αυτός που είσαι και είναι υπέροχο να νιώθεις πράγματα και να μην είσαι επιφανειακός. Ένα να θυμάσαι, αν δεν έχεις συναισθημα δεν καλοπερνάς ποτέ. πάντα όλα είναι φλατ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon