ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.1.2016 | 00:48

ΣΟΣ

Θέλω βοήθεια σας εκληπαρω... Είμαι 15 χρονων και το αγόρι μου 14 ...κάθε μέρα στεναχωριεμαι πολύ που τον βλέπω με κόκκινα ματια... Πως να τον κάνω να ξεκολλήσει? Απο την μια σκέφτομαι να πάρω σε κέντρο αποτοξίνωσης... Αλλά θα τον χάσω και τον αγαπώ πολύ...απο την αλλη τον παρακαλαω και μου λέει πρωτα ελαττώνεται και μετα κόβεται..δν νμζω να είναι σωστο αυτό!
3
 
 
 
 
σχόλια
Δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής κάποια αντίδραση από καθηγητές ή οικογενειακό περιβάλλον? Καταλαβαίνω ότι έχεις όλη την καλή διάθεση να βοηθήσεις αλλά είσαι αρκετά μικρή για να μπλέξεις σε τέτοιες διαδικασίες κ επειδή θέλει εξειδικευμένες γνώσεις από τους αντίστοιχους επιστήμονες ίσως να πεις κάτι που τελικά θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.
Να μιλήσεις σε κάποιον έμπιστο σου μεγαλύτερο. Επίσης, με το να μένεις μαζί του κακό του κάνεις γιατί είναι σα να δείχνεις πως αποδέχεσαι την κατάσταση του. Μίλησε σε κάποιον μεγαλύτερο που θα μπορεί να λάβει δραστικά μέτρα για να τον βοηθήσει και συ απομακρυνσου, μέχρι να γίνει καλύτερα.
Scroll to top icon