ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.1.2016 | 22:51

Ποιο χαλια δεν γινετε!!!

Ολα μου πανε χαλια,ειμαι 20 χρονων δεν εχω ολοκληρωσει ποτε με κοπελα,οι σχεσεις που ειχα ηταν μονο 2 που κρατησαν πολυ λιγο,εχω να κανω σχεση 2 χρονια και νιωθω φριχτα μονος και απιστευτα απελπισμενος!!!
2
 
 
 
 
σχόλια
Είσαι 20 μόλις ετών και δεν έχεις κοπέλλα.Ε, και λοιπόν; Πού είναι το αφύσικο; Εχεις τόσο χρόνο μπροστά σου για να δημιουργήσεις σχέσεις ολοκληρωμένες. Το πιό αφύσικο σε όλα αυτά που γράφεις είναι η απαισιοδοξία σου.Ξαναδιάβασε προσεκτικά, σε παρακαλώ, αυτά που σού γράφει ο προηγούμενος σχολιαστης και ύστερα έλα να μού μιλήσεις για απελπισία.Να μην έχεις δουλειά για χρόνια, να σε κυνηγάνε οι υποχρεώσεις, το ετήσιο εισόδημά σου, με δουλειές του ποδαριού, από εδώ και από εκεί, να μην ξεπερνά τα...1200 ευρώ, να είσαι εντελώς ανασφάλιστος, ή ακόμη χειρότερα, να είσαι οικονομικός μετανάστης ή πολιτικός πρόσφυγας, να θαλασσοπνίγεσαι κυνηγώντας μιά πιό ανθρώπινη ζωή, να βλέπεις τους δικούς σου ανθρώπους να τους καταπίνουν τα κύματα και όταν πιάνεις, επιτέλους, στεριά να σε περιμένουν να σε κατασπαράξουν τα ανθρώπινα τέρατα.΄Οχι παντού, αλλά στα περισσότερα μέρη που θα καταλήξεις.΄Εχω απειρα παραδείγματα να σού αναφέρω ακόμη, αλλά ο χώρος δεν θα μας φτάσει.Ειλικρινά! Κι έλα επειτα να μού συζητήσεις για του...πουλιού σου το χαβά.Και χαρά στο πρόβλημα δηλαδή!Στο μέλλον θα έχεις πολύ πιό σοβαρούς λόγους για να απελπιστείς.Αλλά και πάλι δεν θα πρέπει να το κάνεις.Κύττα λίγο γύρω σου και μην αγχώνεσαι για πράγματα που έτσι κι αλλιώς καποια στιγμή θα βρούν τη λύση τους.Η ζωή εκεί έξω είναι πολύ πιό δύσκολη και μπερδεμένη.
Scroll to top icon