ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.2.2016 | 11:37

θελω γνωμη

Εδω και ενα μηνα εχω σχεση. Τον χωρισε η κοπελα του πριν δυο μηνες. Βγαινω λοιπον μαζι του και την κουβεντα την πηγαινει συνεχως στο τι παλιοχαρακτηρας ηταν η πρωην, στο οτι δεν μπορουσε να επικοινωνησει μαζι της, κτλ. Ποιος ο λογος να μου τα λεει ολα αυτα χωρις να ρωταω; Και στην τελικη αφου ειχε τοσα παραπονα γιατι δεν την χωριζε αυτος; Σε αυτο μου απαντησε οτι ηταν η συνηθεια. Ειναι μαζι μου και μου μιλαει για την αλλη.
7
 
 
 
 
σχόλια
Και γω δεν συμφωνώ με τους από πάνω. Ο άνθρωπος προφανώς έχει τρελά απωθημένα από την προηγούμενη κοπέλα του και συζητάει όλη την ώρα για αυτή γιατί δεν την.έχει ξεπεράσει. Αν την είχε ξεχάσει πολύ απλά θα ασχολιόταν μαζί σου και όχι μαζί της.
αρχικά εδώ και ένα μήνα βγαίνεις με κάποιον, δεν έχεις σχέση ακόμα. και μάλιστα με πρόσφατα χωρισμένο που θέλει να μιλάει για το χωρισμό του, δε ξέρω κατά πόσο θα γίνεις σχέση του ή φίλη του. θα σε συμβούλευα να κάνεις μια κουβέντα πριν μπλεχτούν τα πράγματα και πριν μπλέξεις και εσύ σε κάτι περίεργο.
Διαφωνώ με τους παραπάνω. Εμένα το να μου θάβει κάποιος προηγούμενες σχέσεις του, που στο κάτω κάτω ήταν δικές του επιλογές, μου δείχνει κακή ποιότητα χαρακτήρα. Και δεν έπεσα έξω σε δικές μου περιπτώσειςΑσε που ήταν μόνο η πρώην τόσο σκάρτη και αυτός σε όλα σωστός; Εδώ αυτός δεν φαίνεται σωστός με το καλημέρα!
Scroll to top icon