ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.2.2016 | 22:44

κακοποίηση

Συμβουλή προς όλες: μην ανεχτειτε ποτέ την κακοποίηση από τον σύντροφό σας. Χωρίστε κατευθείαν και μιλήστε σε δικούς σας ανθρώπους αλλά και σε έναν ειδικό. Το έζησα στα 22 μου και δεν το έχω ξεπεράσει ακόμα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Για να υποστείς κακοποιηση σημαίνει ότι έκανες τη μαλακια και βρήκες μάτσο τύπο πιθανότατα μουσατο με μουσκουλα η τατουάζ;και να φανταστώ χαμηλής μόρφωσης;δε μπορώ να δεχτώ οτι βρήκες και κανέναν σοβαρό..αν ήταν σοβαρός δε θα χε απλώσει χέρι επάνω σου αλλά θα χωριζε σαν κύριος.Και εμείς οι γυναίκες ξέρουμε να διακρίνουμε ποτε ο άλλος μπορεί να γίνει βίαιος.Αρα κάτι έκανες στραβά!
IoannaSpyr, η εμφάνιση, η μόρφωση και το στιλ δεν δείχνει το ποιόν κάποιου ανθρώπου. Δεν λέω, τα εν λόγω στοιχεία μαρτυρούν ορισμένα χαρακτηριστικά όπως η μουσική που μπορεί να ακούει ή τα μέρη που συχνάζει, όμως ο ανθρώπινος χαρακτήρας δεν αποτελείτε μόνο από αυτά. Αν τα πράγματα ήταν έτσι οι καλλιεργημένοι άνθρωποι δεν θα ασκούσαν ποτέ λεκτική ή σωματική βία ενώ οι αμόρφωτοι θα ήταν όλοι καθάρματα. Δεν είναι εύκολο πάντοτε να καταλάβεις αυτό που κρύβει ο άλλος μέσα του ειδικά εάν έχεις ως μοναδικά κριτήρια την εμφάνιση και μόρφωσή του. Πόσες φορές έχουμε δει λόγια καθάρματα ή για άτομα χαμηλού μορφωτικού επιπέδου, που έβαλαν όμως τα γυαλιά σε όσους θέλουν να λέγονται άνθρωποι.. Η βία κρύβεται παντού, είναι καιρός όποια αλλά και όποιος την αντιμετωπίζει να υψώσει ανάστημα!!
Scroll to top icon