ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.2.2016 | 02:26

sh*t

Τον θέλω, με θέλει, κάτι καλό πάει να ψηθεί,του το κόβω. Είμαι μεγάλη κότα τελικά. Γιατί σκέφτομαι ότι ο άνθρωπος είναι απλά σε άλλο level, άπιαστο, έχει όλο το πακέτο ας πούμε, τα πάντα. Και αν δεν έχω βρει πρώτα δουλειά και σπίτι δεν νομίζω ότι θα τραβήξει γι'αυτό προτιμώ να το κόψω τελείως χωρίς να δώσω καμία εξήγηση. Δεν μπορώ να αφεθώ και να το ζήσω. Θέλω και οφείλω στον εαυτό μου να κάνω πρώτα κάποια σημαντικά βήματα για να ανεξαρτητοποιηθώ. Αυτή είναι η προτεραιότητά μου και νομίζω ότι αν αφεθώ στον έρωτα θα χάσω τη μπάλα τελείως, θα χάσω τους στόχους μου και γιατί όχι ίσως να γλυκαθώ και να κοιτάξω να βολευτώ γιατί μαζί του θα μπορούσα άνετα, είναι και ο ίδιος πρόθυμος γι'αυτό. Όμως δεν θέλω να ζω με τα λεφτά κάποιου άλλου, ούτε να συγκατοικήσω και να νιώθω ότι ζω παρασιτικά και σε βάρος του, θα νιώσω σαν να τον εκμεταλλεύομαι και δεν το θέλω, με πιάνει πανικός με αυτές τις σκέψεις. Θέλω να αποκτήσω πρώτα αυτά που χρειάζομαι μόνη μου και μετά επί ίσοις όροις ό,τι θέλει ας προκύψει. Μακάρι να τα καταφέρω σύντομα και να με θέλει ακόμα μέχρι τότε.. Οποιαδήποτε συμβουλή/άποψη κλπ. δεκτή.
1
 
 
 
 
σχόλια
Γνώμη μου κατέβασε τον πηχυ.Δε του αξίζεις συν οτι χάνει χρόνο απ τη ζωή του περιμένοντας σε.Γιατι δε στοχεύεις σε πιο προσιτά πράγματα ρε φίλε;συνήθως το "full πακέτο" παίζει πολύ ψηλά.θα απογοητευτείς.
Scroll to top icon