ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.2.2016 | 13:26

Laser αποτρίχωση στο πρόσωπο!

Έχετε δοκιμάσει το laser στο προσωπο ; Ενδιαφέρομαι να κανω αλλα δεν ξερω κατα πόσο θα δουλέψει ή θα έχει αντιθετα αποτελεσματα. Δεν εχω τοσο εντονη τριχοφυια,αλλα καποιες πιο μακριες τριχες σε μερικά σημεία(φαβορίτες-πηγουνι),όχι τελείως μαυρες,ούτε χοντρες. Μερικοί λένε ότι σε τέτοιες τρίχες μπορεί και να αυξήσει την τριχοφυια. Εχετε καποια αναλογη εμπειρια-αποτελεσματα ; Ευχαριστω!
4
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ σου προτείνω να κάνεις αμα δεν νοίωθεις άνετα και το χρειάζεσαι. Σε καμία περίπτωση δε θα σου αυξήσει την τριχοφυια ! Και εγώ είχα πρόβλημα με φαβορίτες και μουστάκι και πήρα την απόφαση πέρσυ τον Οκτώμβρη να ξεκινήσω και ξεμπέρδεψα μέσα σε λίγες συνεδρίες και γενικά σε λογικές τιμές https://chryssalis.com/laser-alexandrite/
λοιπόν το laser στο πρόσωπο είναι πονεμένη ιστορία γιατί η περιοχή συνήθως επηρεάζεται από ορμόνες και δεν ξεμπερδεύεις εύκολα. εγώ κάνω χρόνια και πάντα στις 60 μέρες πρέπει να ξαναπάω γιατί μου βγαίνουν κανονικά. επίσης άλλο που συνέβη σε μένα αλλά και σε φίλες μου είναι ότι όπου χτυπάει το laser βγαίνουν τρίχες κι ας μην ειχες πριν, δηλ εγώ πήγαινα για την περιοχή κάτω από το πηγούνι και το μουστάκι, μου χτύπησε κάποια στιγμή η δερματολόγος τις παρειές και τα μάγουλα γιατί είχα ένα ανεπαίσθητο χνούδι και τώρα βγάζω παντού! γι'αυτό αν ξεκινήσεις να είσαι πολύ προσεκτική και να χτυπήσεις μόνο τις τρίχες της περιοχής που έχεις πρόβλημα. στο υπόλοιπο σώμα πάντως έχω ξεμπερδέψει προ πολλού και είναι η καλύτερη επένδυση που έχω κάνει!
Οι τρίχες στο πρόσωπο συνδέονται με τις ορμόνες κ όντως είναι δύσκολη περιοχή. Κάνω λέιζερ στο πρόσωπο κ έχω δει βελτίωση όσον αφορα την αποδυνάμωση της τρίχας. Δεν βγαίνουν τόσο σκληρές κ πυκνές. Βγαίνουν όμως ακόμα! Προσωπικά δεν θα σταματήσω να κάνω στην περιοχή λέιζερ -το κάνω ήδη δύο χρόνια - γιατί τώρα αισθητικά υπάρχει βελτίωση, κι ας μην έχει εξαλειφθεί το πρόβλημα.
ΤΟ Laser δρα καλύτερα σε σκληρές και σκουρόχρωμες τρίχες. Εγώ είδα πολύ καλό αποτέλεσμα. Δεν επηρεάστηκαν οι ξανθές τρίχες μου. Σίγουρα είναι πολύ καλύτερα από πριν. Καμία σχέση. Κι ας μου είπαν και στο κέντρο ότι θα είναι δύσκολο λόγω ορμονοεξαρτώμενης περιοχής.
Scroll to top icon