ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.2.2016 | 20:01

πφ

Τι κανετε τα βραδια οταν δεν μπορειτε να κοιμηθειτε; Εγω εχω βαρεθει την ζωη που κανω, δλδ μονο κοιμαμαι. Ο καθενας θα μπορουσε να με χαρακτηρηση αχρηστη και βαρεμενη, πολυ σωστα αλλωστε. Καθε μερα λεω πως θα αλλαξω και τελικα καταληγω να την βγαζω στο κρεβατι ακουγοντας μουσικη και κοιτοντας το ταβανι. Φιλοι; Δεν υπαρχουν ουτε για δειγμα. Απ την μια ισως να ναι καλυτερα ετσι, απ την αλλη μερικες φορες θα θελα να χα 2-3 ατομα και να περναω καλα μαζι τους. Μαλλον θα το χει η μοιρα μου να μην εχω φιλους.
1
 
 
 
 
σχόλια
Σε καταλαβαίνω. Αλλά κι εσύ πρέπει να καταλαβαίνεις ότι θέλει και λίγη προσπάθεια εκ μέρους σου για να χτιστούν οι φιλίες, όπως όλες οι ανθρώπινες σχέσεις φυσικά. Κι ούτε θα σου χτυπήσει το κουδούνι ένας άγνωστος ώστε να γίνετε φίλοι. Θέλει να βγεις, να κάνεις δραστηριότητες, να γνωρίσεις κόσμο.Αλλά, εφόσον έχεις αδράνεια αυτόν τον καιρο, βάζε μικρούς στόχουν ώστε να ενεργοποιηθείς κι όλα θα έρθουν σιγά σιγά.
Scroll to top icon