ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.2.2016 | 02:50

Με αγαπαει αλλα δεν ειναι ερωτευμενος;

Με το αγορι μου ειμαστε μαζι περιπου 1 χρονο.Προσφατα μου ειπε οτι με αγαπαει αλλα δεν ειναι ερωτευμενος μαζι μου,οτι ο ερωτας ετσι και αλλιως φευγει και η αγαπη μενει για παντα.Εγω ομως ειμαι και ερωτευμενη μαζι του και τον αγαπαω.Ποτε δεν ενιωσα οτι ειναι και καψουρης παρολ'αυτα μου ελεγε που και που οτι ειναι ερωτευμενος μαζι μου .Πλεον οχι.Ειναι λογικο;Μηπως ειναι σημαδι οτι με θεωρει πλεον δεδομενη;Φυσικα δεν εχουμε καποιο προβλημα στην σχεση μας απλα με πληγωσε πολυ που το ακουσα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Ξέχασα να συμπληρώσω ότι η ειλικρίνεια του άλλου προς εμάς δεν πρέπει να μας πληγώνει αλλά να μας επαγρυπνεί. Πολλές φορές θέλουμε άλλα να ακούσουμε και άλλα μας λένε. Η αλήθεια όμως είναι πολύ καλύτερη, πίστεψέ με σου το λέω εκ πείρας...πόσο μάλλον όταν ξεκαθαρίζονται και οι δυο πλευρές.
Πιστεύω ότι η αγάπη είναι αυτή που μένει και όχι ο έρωτας. Αυτό το ερωτικό σκίρτημα που μας γεμίζει ευφορία είναι όμορφο συναίσθημα αλλά κάποια στιγμή εξατμίζεται. Η αγάπη μένει και με τον καιρό δυναμώνει. Δεν ζουν όλοι αυτό το τόσο δυνατό, αλλά τι να το κάνεις αν στο τέλος χωρίζει κανείς γιατί σκάει το συννεφάκι του έρωτα? Αφού σου είπε πως αισθάνεται για σένα, όλα αυτά είναι υπερ σου για να κρίνεις και να αποφασίσεις.
Ναι ο έρωτας περνάει αλλά όχι μέσα σε ένα χρόνο. Κι αν το ομολογεί αυτό σίγουρα αν δεν έχει κάνει ήδη απιστία ψάχνει για να κάνει. Χώρισε τον και πήγαινε για άλλα! 1 χρόνος δεν είναι σχέση ζωής θα τον ξεπεράσεις γρήγορα! ;)
Είσαι πολύ μικρή για συμβιβασμούς.Άφησε τον και βρες κάποιον που οχι μόνο σε αγαπάει αλλά είναι και τρελός για σένα.Αγάπη βρίσκεις και στην οικογένεια,όμως ερωτική σχέση χωρίς έρωτα είναι καταδικασμενη.
Scroll to top icon