ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.2.2016 | 18:56

Νομίζω πως η κολλητή μου την έπεσε στον δικό μου!

Χθες το βράδυ ήρθε σπίτι η κολλητή μου για να με πάρει να βγούμε. Ο δικό μου στο σπίτι κυκλοφορεί συνέχεια χωρίς μπλούζα ακόμα και όταν έρχοντε φίλες μου και μου σπάει τα νεύρα. Σε μια φάση ήταν οι δυο τους στο σαλόνι γιατί εγώ ετοιμαζόμουν στο δωμάτιο. Μόλις ετοιμάστηκα και πήγα να βγω ακούω κάτι σαν να του λέει ότι τις αρέσουν οι άντρες που έχουν τρίχες στο στήθος και μου φάνηκε ότι τον χάιδευε. Ο δικός μου έχει γυμνασμένο στήθος με τριχούλες. Μόλις με είδε τραβήχτηκε και νομίζω ότι κατάλαβε πως με ενόχλησε το θέαμα. Λέτε να του την έπεφτε γιατί αν ισχύει κάτι τέτοιο να της το ξεκόψω από τώρα.
7
 
 
 
 
σχόλια
Φυσικά και για όλα φταίει η φίλη σου η καριόλα! Σκέφτηκες πολύ σωστά, ναι να της το ξεκόψεις! Παλιογύναικες...Αυτό το καημένο και αθώο παιδί μην το χωρίσεις για κανένα λόγο! Και φυσικά μπορεί να συνεχίσει να κυκλοφορεί γυμνόστηθος...τι πιο λογικό; Και στη γιαγιά σου μπροστά μια χαρά είναι...οι σκρόφες φταίνε!!!
Το αγόρι που στο καταχείμωνο κυκλοφορεί πάντα χωρίς μπλούζα ακόμα και όταν έρχονται φίλες. Μοιάζει με πλοκή τσόντας. Δούλεψε το λίγο ακόμα, εκτός αν έτσι ήθελες να βγει. ;)
Scroll to top icon