ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.2.2016 | 15:14

.

Χθες διάβασα μια εξομολόγηση σχετικά με την έλλειψη οδικής παιδείας και πιο συγκεκριμένα αφορούσε ανθρώπους που δεν σέβονται τον διπλανό τους σταθμεύοντας σε σημεία που προοριζονται για ανάπηρους, εγκυμονούσες και μηχανές. Να συμπληρωσω εγώ και θέσεις φορτοεκφόρτωσης. Που πάει ο κάθε μαγκας, αφήνει τα αλαρμ και πετάγεται μέχρι την τράπεζα για κάνα μισαωρο, προκαλώντας πρόβλημα στα επαγγελματικά αυτοκίνητα που θέλουν να ξεφορτώσουν το εμπόρευμα.Υπάρχει άπειρη γαϊδούρια γύρω μας και άλλη τόσο αναισθησία και παρτακηδισμος.Ταυτιζομαι με το παλικάρι της εξομολόγησης.Εκεί που δεν ταυτιζομαι και πραγματικά με σόκαρε είναι ένα σχόλιο μιας γυναίκας η οποία δήλωσε πως σε τέτοιες περιπτώσεις βγάζει το κλειδί της και χαρακωνει τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα προκαλώντας φθορά στην ξένη περιουσία. Ελπίζω κύρια μου τη συγκεκριμένη σας δραστηριότητα να μην την κάνετε μπροστά στα παιδιά σας.. Γιατί αύριο μεθαύριο το δικό σας παιδί, παίρνοντας παράδειγμα από τη μάνα, θα βανδαλιζει ξένες περιουσίες γιατί κάτι τον ενόχλησε. Λυπάμαι πολύ. Αυτός είναι ο πολιτισμός σας; Εύχομαι την επόμενη φορά να σας πάρουν μάτι και να αντιμετωπισετε τις συνέπειες που σας αξίζουν. Και όχι δεν έχω ενοχλήσει ποτέ μου, δεν μου έχουν χαρακωσει το αυτοκίνητο μου αλλά με έχουν ενοχλήσει άπειρες φορές τα συγκεκριμενα ζωα. Κάλω την τροχαία και συνεχιζω τη ζωή μου.
1
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ ελπίζω πως την επόμενη φορά που θα ξανα χαρακωσει αυτοκίνητο να την πιάσουν επαυτοφωρω και να πληρώσει τη ζημιά. Εάν είναι κακό να παρκάρεις σε σημεία που δεν επιτρέπεται, αυτή με την πράξη αυτή γίνεται χειρότερη.
Scroll to top icon