ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.2.2016 | 14:01

Ασφάλεια

Όσοι από εσάς παιδιά έχετε δικό σας ίντερνετ, παρακαλώ πολύ να φροντίσετε να αλλάζετε τους κωδικούς του ασύρματου δικτύου αλλά και του router σας (username/password) για την δική σας ασφάλεια. (Άσχετα αν εμένα δεν με συμφέρει να το αλλάξει ο συγκεκριμένος γιατί δεν θα έχω μετά ιντερνετ). Αυτή τη στιγμή χρησημοποιώ ένα δίκτυο (το οποίο δεν είναι ελεύθερο) που βρίσκεται είτε εδώ στην πολυκατοικία που μένω είτε εδώ γύρω στη γειτονιά. Μπαίνοντας στην IP διεύθυνση του router μπορώ άνετα οποιαδήποτε στιγμή να αλλάξω τους κωδικούς και τα ονόματα και γενικές ρυθμίσεις (αλλά δεν το κάνω γιατί αφενός δεν είμαι τέτοιος χαρακτήρας και αφετέρου αν το κάνω αυτό, αυτός μετά μπορεί να κάνει αλλαγή router, κωδικούς κτλ, οπότε δεν θα έχω πάλι ιντερνετ). Επίσης, μέσα από εκεί είδα και το όνομα στον οποίο ανήκει η σύνδεση, όπως επίσης είδα και τις κλήσεις που έχουν γίνει (εισερχόμενες/εξερχόμενες) με ακριβή ημερομηνία και ώρα, τους αριθμούς τηλεφώνων που τον έχουν καλέσει και που έχει καλέσει ο ίδιος και πόση ώρα μιλούσαν. Αν οποιοδήποτε διαταραγμένο μυαλό έχει μία παρόμοια πρόσβαση μπορεί πάρα πολύ εύκολα να σας ανακαλύψει και διάφορα άλλα που μόνο ένα διαταραγένο μυαλό μπορεί να σκεφτεί και όχι ένα φυσιολογικό. Οκ, μπορεί να με πείτε υπερβολική και ότι παρακολουθώ πολλές ταινίες κτλ αλλά μην ζούμε όμως και στην άγνοια. Εγώ έκανα το καθήκον μου, από εκεί και πέρα εσείς επιλέγετε τι θα κάνετε με αυτό.Και αυτά που σας προανέφερα είναι τα λιγότερα που μπορούν να κάνουν.
7
 
 
 
 
σχόλια
Αν την είχα δει τόσο δικαιοσύνη, όπως λες, θα είχα γράψει πάρα πολλές "εξομολογήσεις". Αναφέρθηκα στο συγκεκριμένο θέμα διότι υπάρχει πολύς κόσμος που δεν αλλάζει τους εργοστασιακούς κωδικούς, κάτι το οποίο γίνεται εύκολος στόχος από άτομα που δεν έχουν καν εξειδικευμένες γνώσεις. Δεν θέλω να επεκταθώ άλλο εκτός θέματος.
Όλα καλα κ ωραια, αλλα εσυ που μπαίνεις κ ψάχνεις προσωπικά στοιχεία ξένου ανθρώπου (αν κατάλαβα σωστά) δλδ εισαι οκ ή εισαι κ συ διαταραγμένο μυαλό; Η υποκρισία σου χτυπάει το κουδούνι. Πείτε με παράξενη, αλλα προσωπικά το θεωρώ καθαρό θράσος να κλέβεις ιντερνετ στις μέρες μας απ τη στιγμη που μπορείς να το βρεις σε παρα πολλά μέρη δωρεάν.
Από όλο αυτό το μήνυμα, αυτό κατάλαβες εσύ; Ότι έχω θράσος επειδή κλέβω internet; Το ότι σε ενημερώνω για το τι μπορώ να κάνω και να κάνει ο οποιοσδήποτε και να δω προσωπικά δεδομένα, δεν σου λέει κάτι; Ναι, μπορεί να έχω διαταραγμένο μυαλό και την εξομολόγηση την έγραψα για να θολώσω τα νερά, εφόσον αυτό θέλεις να πιστεύεις, αυτό είμαι τότε. Λυπάμαι πολύ που ακόμα και εν έτη 2016 υπάρχουν μυαλά που πιστεύουν ότι οι hackers είναι κακοί.Να διευκρινίσω για να μην παρεξηγηθώ, δεν είμαι hacker ούτε "hacker".
Απ´ολο το σχόλιο μου αυτο κατάλαβες εσυ; Ειναι τοσο δύσκολο να διακρίνεις την ειρωνεία στα όσα έγραψες; Κ γω (στο πρώτο σκέλος) ήμουν σαρκαστική. Το λένε χιούμορ. Είτε το καταλαβαίνει κανείς είτε οχι, λυπάμαι. Προσωπικά μου ειναι παντελώς αδιάφορο τι σκοπό είχες γράφοντας το μήνυμα, ο καθενας εδω μεσα γράφει για τους δικούς του λόγους. Ποιος μίλησε για χάκερς; Εγώ για τζαμπατζήδες μιλησα...
Δεν χρειαζόταν να αναφερθείς στους hackers. Όσοι πραγματικά ασχολούνται καταλαβαίνουν ακριβώς τι θέλω να πω με αυτό. Από εκεί και πέρα, αν εσύ αδιαφορείς για το μήνυμα που προσπαθώ να περάσω, θα ήταν προτιμότερο να μην συμμετείχες εξ αρχής στο θεμα, χάνοντας το χρόνο μου προσπαθώντας να εξηγήσω. Καλό σου βράδυ.
Οταν εκφερουμε δημοσιως την άποψη μας για οτιδήποτε, πρεπει να ειμαστε προετοιμασμένοι για όλων των ειδών τις απόψεις. Ο καθενας εχει το δικαίωμα να σου πει την άποψη του ασχέτως αν σου αρεσει ή οχι, ασχέτως αν ειναι σχετική ή οχι κατα τη γνώμη σου. Επισης, το γεγονός πως οπως λες έχασες το χρόνο σου για να απαντήσεις, προκειται για δική σου συνειδητή απόφαση να αφιερώσεις χρόνο για να μου απαντήσεις, οπότε η προτροπή σου για να μην απαντούσα καν ειναι άτοπη κ λιγο άστοχη. Σε περίπτωση που δν θες να ακούγονται γνώμες, σχετικές κ άσχετες, μπορείς να μην επιτρέπεις σχόλια στην ανάρτηση σου. Με ολη την καλη διάθεση, να σου πω πως δν υπάρχει λόγος να παίρνουμε τα πράγματα τοσο πολυ στα σοβαρά. Άλλωστε στο σεξιον "εξομολογήσεις" βρισκόμαστε.
Scroll to top icon