ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.2.2016 | 18:36

Αρραβωνιάστηκε άλλη ενώ ήμασταν ακόμα μαζί

Τις τελευταίες μέρες η ζωή μου μοιάζει με σαπουνόπερα. Πρόσφατα ανακάλυψα πως ο σύντροφος μου (29 εγώ 23) με τον οποίο ήμασταν 4 χρόνια μαζί και σκεφτόμασταν να συγκατοικήσουμε έκανε πρόταση γάμου σε μια κοπέλα που γνώρισε σε επαγγελματικό ταξίδι. Δεν την ξέρει πάνω απο ενα μήνα. Ενώ ήμασταν ακόμα μαζί.Ο τρόπος με τον οποίο το έμαθα ήταν τραυματικός. Πέρασα δυο βράδια στο νοσοκομείο εξαιτίας του σοκ. Εγώ η χαζή που νόμιζα πως αυτά τα πράγματα γινονταν μόνο στις ταινίες.Χίλιες φορές να ήταν μια απλή ξεπέτα. Μια ερωμένη. Αλλα να της κάνει πρόταση γάμου; Δεν το εύχομαι ούτε στον χειρότερο μου εχθρό αυτό που νιώθω τώρα. Με προδωσε με τον χειρότερο τρόπο ο "άνθρωπος" με τον οποίο κοιμόμουν και ξυπνούσα σχεδόν κάθε μέρα τα τελευταία 4 χρόνια. Το στήριγμα μου, εκείνος που ήξερε τα πάντα για εμένα, ο άντρας με τον οποίο πηγαίναμε ταξίδια, βγαίναμε μαζί με τους κοινούς μας φίλους, κάναμε όνειρα μαζί. Του έδωσα τα καλύτερα μου χρόνια και όλη την αγάπη που είχα μέσα μου. Νιώθω ανίκανη να κάνω οτιδήποτε πλέον.Με έχει τσακίσει ολοσχερώς το γεγονός αυτό. Έχω αφήσει δουλειά και σχολή και έχω κλειστεί μέσα. Την τελευταία εβδομάδα την πέρασα στο κρεβάτι κλαίγοντας.Το χειρότερο απο όλα είναι πως παρόλα αυτά που μου έκανε μου λείπει αφόρητα. Νιώθω κενή και κάνω ενα σωρό ανούσιες ερωτήσεις στον εαυτό μου τύπου: μήπως ήταν εκείνη καλύτερη απο εμένα; Νιώθω σαν ενα τραγικό και ηλίθιο σκουπίδι. Μια εκμεταλλευμένη χαζή.Θέλω να πεθάνω τόσο πολύ.
3
 
 
 
 
σχόλια
Ένα πράγμα θέλω να καταλάβεις που μέσα σου πιστεύω το ξέρεις ήδη (απλα για διαβεβαίωση το λέω) : ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ για την πουστιά του γελοίου. Προφανώς και είχε πολλά θέματα ο τύπος αυτός. Οι πιθανότητες να πετύχει ο "γάμος" του είναι λιγότερο απο μηδαμινές. Δεν λέω, 4 χρόνια δεν είναι λίγα αλλα θα περάσει και αυτό. Κάνε υπομονή, ίσως πάρει μήνες αλλα όταν καθαρίσει το μυαλό σου θα είσαι ευγνώμων που έφυγε απο τη ζωή σου.Επίσης είσαι μόνο 23, έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου. Σε λίγους μήνες θα εκτιμάς την ελευθερία σου και θα είσαι καλύτερα απο ποτέ, στο λέω εγώ. Μια χαρά θα τα πας. :)
κοίτα ένα μάθημα είναι. απλά ένα μάθημα. καιρός για αυτοεκτίμηση! σου εύχομαι απο έδω και πέρα να καταλάβεις πόσο σημαντική είσαι και να μην ανέχεσαι τέτοια άτομα στη ζωη σου.
Ακουσε να σου πω κοπελα μου, για το οτι ο συγκεκριμενος ειναι μλκς φταιει αυτος, αλλα για το ποσο αξια θα δωσεις εσυ και ποσο θα επιτρεψεις να σε ριξει ψυχολογικα φταις εσυ.Σιγουρα ολα ειναι ακομα πολυ νωπα και ο,τι και αν σου πει ο οποισδηποτε δε γιατρευεται ο πονος. Κανενας δεν μπορει να συμπασχει(εκτος και αν εχει περασει κατι παρομοιο).Το μονο που μπορω να σου πω ειναι κλαψε,ουρλιαξε,φαε,εκτονωσου τελοσπαντων αλλα παντα να θυμασαι οτι η ζωη ειναι μποροστα.Νεα εισαι, υγιης (ευχομαι να) εισαι.Ο,τι στεκεται μπροστα σου το στηνεις εσυ.Σιγουρα θα παρει χρονο αλλα στο τελος θα περασει.Και μην ξεχνας η καψουρα ειναι σαν την τσιχλα στα μαλλια, φευγει λιγο-λιγο.Σου ευχομαι ο,τι καλυτερο.
Scroll to top icon