ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.2.2016 | 10:55

Δε θέλω να σε χάσω

από τη χαζή ανάγκη μου να νιώσω κάποιον δίπλα μου, από τον ηλίθιο τον εγωισμό μου, που σε θέλω τόσο πολύ και μερικές φορές δε στο δείχνω για να μην το εκμεταλλεύεσαι, για να το παίξω κι εγώ αδιάφορη, για να έχω ένα διαπραγματευτικό χαρτί στα χέρια μου, μιας και όλους τους όρους τους θέτεις εσύ...συγχώρεσέ με που είμαι ηλίθια και βάζω τον εγωισμό μου πάνω από τα συναισθήματά μου και μετράω τον εγωισμό σου πάνω από την αγάπη που μου δείχνεις. Δε θέλω να χάσουμε αυτό που έχουμε, ό,τι κι αν είναι αυτό, κι ας μην έχει ταμπέλα, ξέρω ότι δεν πρόκειται να το ξαναβρώ στη ζωή μου...αλλά έχω μια μανία να πασχίζω να καταστρέψω ό,τι ποθώ, ίσως για να δοκιμάσω την αντοχή του, ίσως από φόβο μήπως τελικά με κάνει ευτυχισμένη και χάσω αυτή τη μοναδικότητα της σχιζοειδούς προσωπικότητάς μου...:p Σ' αγαπώ.
2
 
 
 
 
σχόλια
Προσεχε μονο, στην προσπαθεια σου να καταστρεψεις οτι ποθεις για να δοκιμασεις την αντοχη του, μηπως το καταστρεψεις οντως. Δεν ειναι οι ανθρωποι απο ατσαλι.
Τρως ζόρια εσύ ε; Δηλαδή για να καταλάβω, σου θέτει ο άλλος "όρους" εσύ τους ακολουθείς. Από μόνη σου φαντάζομαι, μετά σέρνεσαι στα πατώματα και έχεις και μία πετριά/ψυχική διαταραχή; και όλα αυτά.... εεεε ναι...wtf?
Scroll to top icon