ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.2.2016 | 21:05

έχουμε χωρίσει το ξέρω...

ξέρω πως εγώ σε έδιωξα για το καλό σου,η σχέση μας ήταν αρρωστημένη.Όσο και αν προσπάθησες σε απωθούσα με όλη την δύναμη της ψυχής μου γιατί σου έκανα κακό,με την ανασφάλεια μου και την ζήλια μου σε είχα απομακρύνει από όλους,σε είχα κάνει κάποια άλλη και δεν σου άξιζε αυτό.Σε βλέπω να ''παίζεις'' με άλλον πλέον ανάθεμα με πιάνει κόμπος στο στομάχι δεν αντέχω δεν ξέρω αν είναι από ζήλια η από εγωισμό.Δεν σου αξίζει ο ποζεράς δεν σου αξίζει ο οποιοσδήποτε,είσαι υπέροχη.Εγώ που σ'αγαπούσα με όλη την δύναμη της ψυχής μου έφυγα για να βρεις τον εαυτό σου και τώρα να αναλώνεσαι με τέτοιους τύπους.Δεν θα μιλήσω όμως δεν θα πω τίποτα γιατί μόνο οργή έχω μέσα μου,την ξεσπάω στον εαυτό μου,στην μοναξιά μου,στο σπίτι μου μέσα στο σκοτάδι με ένα τσιγάρο και πολλές αναμνήσεις.Μακάρι να είσαι πάντα καλά.Σ'αγαπάω.
7
 
 
 
 
σχόλια
Δεν μπορεις να γνωριζεις καθε περιπτωση δυστυχως υπαρχουν κι αυτα αφου η κοπελα/το παλικαρι λεει πως την ειχε απομακρυνει απο τους φιλους της και λοιπα αλλιως θα ειχαμε ολοι σχεσεις για παντα :)
Δεν συμφωνώ εφόσον λέει πως ο ίδιος την είχε απομακρύνει έφταιγε αυτός άρα είχε την δυνατότητα να διορθωθεί .... τα παρατάμε όταν βλέπουμε πως ο άλλος δεν αλλάζει όχι όταν δεν αλλάζουμε οι ίδιοι τον εαυτό μας! Στο κάτω κάτω όταν θες κάποιον τόσο πολύ προσπαθείς να βελτιωθείς και δεν τον διώχνεις προσπαθείς να βρεις μια μέση λύση!
Δεν διαφωνω εχεις απολυτο δικαιο αλλα εχω ζησει παρομοια κατασταση με πρωην κοπελα μου,το αντιθετο στην περιπτωση μας και ηταν αδιοθρωτη δυστυχως αλλαζε εφημερα και ηταν πολυ δυσκολο :/
Είμαι σε τέτοια σχέση και έχει κάνει τεράστια βήματα!!! Και αυτό για μένα μετράει πολύ! Οπότε και εγώ από εμπειρία στα λέω! Όταν τον αγαπάς τον άλλον πραγματικά θα προπασθησεις να βελτιωθείς θα ρίξεις τον εγωισμό σου θα δεχτείς το λάθος σου και το επόμενο βήμα θα είναι η προσπάθεια για την αλλαγή ?
Χαιρομαι πραγματικα αλλα δεν ειμαστε ολοι ιδιοι και δεν μπορουν ολοι να αλλαξουν ριζικα τον χαρακτηρα τους δυστυχως η ευτυχως για αυτο ειπα καθε περιπτωση διαφορετικη
Φυσικά και δεν γίνεται ριζικά συμφωνώ σε αυτό αλλά είναι διαφορετική η αλλαγη στο βαθμο της βελτίωσης και διαφορετική η ριζική αλλαγή! Να βελτιωθούμε μπορούμε όλοι! Όποιος λέει πως δεν μπορεί απλά δεν θέλει!!!
Scroll to top icon