ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.2.2016 | 19:13

Ο Τρόμος και ο Φόβος

Πριν λίγο:Καθόμουν στο σαλόνι με το laptop σερφάροντας στο internet. Κλειστά φώτα, σχεδόν σκοτάδι, ανοικτά παράθυρα. Κάποια στιγμή, ακούω το καναρινάκι που έχω, να πετάει σαν τρελό μέσα στο κλουβί του. Την πρώτη φορά δεν έδωσα σημασία, αυτό όμως συνέχιζε να κάνει σαν τρελό. Αφήνω γρήγορα-γρήγορα το laptop, σχεδόν τρομαγμένη, κι επειδή ο φορτιστής έχει πρόβημα, με το που το άφησα, έκλεισε, και μέσα το σπίτι ήταν εντελώς σκοτάδι. Προσπαθώντας να βρω το διακόπτη για να ανάψω το φως, εκτός του ότι ήμουν λίγο τρομαγμένη που άκουγα το καναρινάκι να πετάει σαν τρελό σκεφτόμουν παράλληλα τι έχει συμβεί. Ανοίγω το φως, και τι βλέπω; Είχε μπει ένας γάτος, που κυκλοφορεί εδώ στην πολυκατοικία (το ταιζουν κάποιοι γείτονες) και πήγαινε στο κλουβί να φάει το καναρινάκι μου. Ευτυχώς το πρόλαβα! Αν δεν αντιδρούσε το πουλάκι, πραγματικά δεν θα είχα πάρει χαμπάρι και μάλλον θα το αντιλαμβανόμουν όταν θα πετούσε το κλουβί κάτω. Έψαξα και όλο το σπίτι, κάτω από τραπέζια, κρεβάτια μπας και έχει κρυφτεί κανενα άλλο και ξανατρομάξω. Άτιμα γατιά. Δεν ξανανοίγω παράθυρα, τέλος!
1
 
 
 
 
σχόλια
Καλά ξεκίνησες το στόρυ, αλλά τελικά ξενέρωσα!Περίμενα πιο εντυπωσιακό φινάλε.Κανέναν βιαστή, κανέναν διαρρήκτη με σουγιά ή σίδερο και στην καλύτερη κανένα φάντασμα!
Scroll to top icon