LIVE!

Συνελήφθη ασφαλίτης που παρακολουθούσε τον Καμμένο

Συνελήφθη ασφαλίτης που παρακολουθούσε τον Καμμένο Facebook Twitter
3

Ασφαλίτης που παρακολουθούσε τον Καμμένο, συνελήφθη και ανακρίνεται από στελέχη της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΆΣ.  

Άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του προέδρου των ΑΝΕΛ αντιλήφθηκαν έναν ύποπτο να ακολουθεί με μοτοσικλέτα τον αυτοκίνητο του κ. Καμμένου. Ειδοποιήθηκαν οι αρχές που ακινητοποίησαν τον άγνωστο στη λεωφόρο Συγγρού, όπου και έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για συνάδελφό τους. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επικοινώνησε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και ζήτησε την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης.

3

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η δικαιοσύνη με τις πράξεις και τις παραλείψεις της έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών» 

LiFO politics / «Η δικαιοσύνη με τις πράξεις και τις παραλείψεις της έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών» 

«Το πρόβλημα της δικαιοσύνης βρίσκεται στην ανώτατη ηγεσίας της» λέει στη Βασιλική Σιούτη ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός. Κατά την άποψή του, η βασική παθογένεια είναι ότι η ανώτατη ηγεσία της διορίζεται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, αφού πρώτα ορισμένοι δικαστές δώσουν τα διαπιστευτήριά τους σε αυτήν.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Υπεγράφη η σύμβαση για την αποκατάσταση διατηρητέου κτηρίου που θα στεγάσει το Ίδρυμα της Βουλής

Πολιτική / Υπεγράφη η σύμβαση για την αποκατάσταση διατηρητέου κτηρίου που θα στεγάσει το Ίδρυμα της Βουλής

Το διώροφο υπερυψωμένο αρχοντικό επί της οδού Φιλελλήνων έχει μακρά ιστορική διαδρομή, αφού κατά το παρελθόν υπήρξε ιδιοκτησία των οικογενειών Κριεζή, Σούτσου, Μαυροκορδάτου και Θεοφίλη
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια