ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.2.2016 | 20:54

Συνηθισα...

Στην μοναξια μου....φοβαμαι να δεσμευτω και να κανω σχεση και οχι επειδη φοβαμαι την αποριψη,ουτε επειδη δεν θελω να πληγωθω.Απλα συνηθισα στην ελευθερια μου και να μην δινω αναφορα στο τι κανω.Ομως νομιζω οτι αρχιζω και ερωτευομαι μια κοπελα...αυτη το ξερω οτι με θελει γιατι μου το εχει διξει εδω και αρκετο καιρο.Ειμαι στην χειροτερη φαση της ζωης μου,δεν ξερω αν ηρθες για να με κανεις καλυτερα ή χειροτερα..αυτο που ξερω ειναι οτι πρεπει πρωτα να τα βρω με τον εαυτο μου και μετα με εσενα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Κάτι που και εγώ αγνοούσα είναι ότι, η εξέλιξη στους διάφορους τομείς της ζωής μας γίνεται με παράλληλους δρόμους. Το ένα πράγμα χρειάζεται τα υπόλοιπα για να ανθίσει. Αλλιώς γινόμαστε μονόπλευροι. Δεν γίνεται να αποφεύγεις να σχετιστείς(είτε ερωτικά ή φιλικά) περιμένοντας να τα βρεις με τον εαυτό σου, γιατί επικοινωνώντας με άλλα πρόσωπα γνωρίζεις καλύτερα και εσένα.Σκέψου ότι η κοπέλα που αναφέρεις μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολη φάση, αν βέβαια είστε ικανοί να χτίσετε μια ουσιώδη επικοινωνία, αφού θα έχεις έναν άνθρωπο να σε νοιάζεται, να σε καταλαβαίνει και να σε κάνει να νιώθεις σημαντικός. Μην αποκλείεις εσύ ο ίδιος πλευρές του εαυτού σου που έχουν ανάγκη να εκφραστούν.Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά!!!
Σε παρομια φαση ημουν και εγω πριν δυο μηνες αλλα αποφασισα να αφεθω στο συναισθημα μου και να αφησω της φοβιες μου στην ακρη και τωρα ειμαι ευτιχισμενη. Αλλα εχουμε φιλε μ και μια διαφορα μεγαλη !Μου αρεσε και ακομα μ αρεσει ενας 2 χρόνια ομως με το παιδι που ειμαι τωρα δεν το σκεφτομαι οπως πρωτα και τωρα περναω πολυ ωραια ... Οποτε σου πρωτεινω να αφησεις τους φοβους σου και οτι σε κραταει στη μοναξιά και να προχωρήσεις στη ζωη σου !
Scroll to top icon