ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.3.2016 | 00:34

Τελος

Του είπα πως δεν ήθελα να τελειώσει μέσα στο στόμα μου και ότι δεν είχα καν όρεξη εκείνη την ώρα να του κάνω αυτό το πράγμα, οτι ηθελα να κανουμε κανονικο ερωτα και αυτός απλά πήρε το κεφάλι μου και δεν το άφηνε. Και μετά είπε Συγγνώμη και ότι δεν θα το ξανακάνει.Θέλω να βάλω τα κλάματα.
3
 
 
 
 
σχόλια
Δεν έχω διαβάσει κάτι ελεεινότερο μέχρι στιγμής... Και θα το ξανακάνει πιστεύω ότι κι αν λέει. Αν ήταν άνθρωπος με ενσυναίσθηση και σεβασμό (και πες ότι έκανε πάνω στην πείνα-πάθος του κάτι λάθος) θα έπρεπε αυτός να κλάψει και να σου ζητήσει συγνώμη. Αυτό που έκανε είναι ένα είδος βιασμού και όχι μόνο του σώματός σου. Αλλά κάτι τέτοιοι απλά αξίζουν να τους κάνει κάποιος το ίδιο. Η Ατέρμονη Ανία έχει δίκιο. Πρέπει να βάλεις όρια. Το οφείλεις στον εαυτό σου. Καλή σου μέρα και μην αφήσεις ξανά κανέναν να υποτάξει έτσι, χωρίς τη θέλησή σου την ύπαρξή σου.
Απαράδεκτος και σιχαμένος. Ας έμενε με το απαυτό στο χέρι στην τελική. Και τι πάει να πει "συγγνώμη, δε θα το ξανακάνω"; Στο δημοτικό είστε να μην ξέρετε τι σημαίνει μη αναστρέψιμη πράξη; Του είπες όχι; Του είπες. Σε αγνόησε και κοίταξε μόνο την πάρτη του; Το έκανε. Να τα βάλεις τα κλάματα. Θα σε βοηθήσει να ξεσπάσεις. Αλλά δες και τι θα κάνεις με αυτό(ν). Το σεξ είναι για να περνάνε όλοι ΕΞΙΣΟΥ ωραία.
Scroll to top icon