ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.3.2016 | 03:32

ειχα καποτε

μια φιλη που καναμε παρεα 5 χρονια στην εφηβεια μας.με μειωνε,την επεφτε στα αγορια που μου αρεζαν,ζηλευε και μαλωναμε για αυτο οταν εβγαινα με αλλη παρεα χωρις αυτην.ηθελε γενικα να κανουμε τα παντα μαζι.καποια στιγμη με εστειλαν απο το σχολειο σε ψυχολογο γιατι ειχα κρισεις αγχους και καποια αλλα ψυχιατρικα προβληματα τα οποια τα αντιμετωπιζω τωρα,στα 21 μου.μετα τις πανελλαδικες ξεκοβω με την κοπελα και μεχρι και τωρα ακουω να με θαβει απο δω και απο κει και να παταει στο γεγονος οτι χρειαστηκα ψυχολογο ενω παραλληλα ξεκινησε παρτιδες με τον πλατωνικο μου ερωτα στο λυκειο που ηξερε ποσο ερωτευμενη ημουν μαζι του.με εχει εξοργιζει ολο αυτο...ξερω οτι δε θα πρεπε να με απασχολει αφου εχει βγει απο τη ζωη μου αλλα δυσκολευομαι...πειτε μου τι γνωμη σας για το πως να το διαχειριστω...μερσι...
4
 
 
 
 
σχόλια
Με το να σκεφτεσαι συνέχεια τα ίδια εχεις μπλοκαρει την ενέργεια σου. Αν δεν την απελευθερωσεις θα μένεις στα ίδια κ τα ιδια σε οσους ψυχολογους κ να πας.Ο τρόπος απελευθέρωσης της ενέργειας είναι το ρέικι. Η συντομοτερη μέθοδος για να αλλάξει η ζωη σου ουσιαστικα κ να απαλλαγείς απο κρίσεις αγχους κ πανικού σύντομα.
Αν συνεχίζεις την ψυχοθεραπεία, ο ψυχολόγος σου είναι ο πλέον ενδεδειγμένος άνθρωπος για να το συζητήσεις μαζί του. Αλίμονο αν τα βάφαμε μαύρα επειδή η κουτοπόνηρη πρώην "κολλητή" των εφηβικών μας χρόνων την πέφτει σε αυτόν που μας άρεσε τόοοοτε. Εφόσον όμως σε ενοχλεί και εφόσον συνοδεύεται από ένα ιστορικό που ευνοεί κρίσεις άγχους το καλύτερο είναι να το συζητήσεις με τον ψυχολόγο.(γιατί σε απασχολεί τόσο πολύ που την πέφτει στον εφηβικό σου έρωτα; μήπως δεν έχεις βρει καποιον άλλον να σου τραβήξει έντονα το ενδιαφέρον από τότε;)
Απλα μην κανεις τιποτα,αποτι φαινεται κανει οτι μπορει για να σου τραβηξει την προσοχη και να σε κανει να νιωσεις χαλια.Αγνοησε την τελειως,κανε την ζωη σου και μην στεναχωριεσαι.Θα βρεις καποια στιγμη αληθινα ατομα που θα νοιαζονται για σενα.Μην της δινεις αξια,αστην να κανει οτι θελει,στο τελος θα καταλαβουν ποσο σκατοχαρακτηρας ειναι και δεν θα της δινει κανεις σημασια.Αντιθετα,με εσενα καποια στιγμη καποιος θα καταλαβει οτι αξιζεις πολλα και θα δικαιωθεις.Υπομονη... :)
Scroll to top icon