ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.3.2016 | 14:31

ολα θα αλλαξουν

εχω κανει αρκετες λαθος επιλογες..ισως να εχω κλωτσισει και καποιες καλες ευκαιριες..αν δεν εκανα αυτα τα λαθη θα ημουν τωρα ανεξαρτητη..24 εφτασα και ακομα με τους γονεις..τι καταντια ειναι αυτη..το φταιξιμο ολο δικο μου..αφησα τη καταθληψη να με κυριευσει 18 χρονων..εχασα ενα χρονο κλεισμενη στο σπιτι..στα 19 ξαναβρηκα τον εαυτο μου και ηθελα να ζησω οσο ποιο γρηγορα μπορουσα.. τον ενα χρονο που εχασα και ολα οσα δεν εζησα στην εφηβεια..να προλαβω να τα ζησω..δουλεια, φιλους,αγορια,ξενυχτια.. και τωρα?ανεργη,χωρις φιλους,οσα λεφτα ειχα βγαλει εχουν γινει καπνος,το παρασιτο της οικογενειας,η αχρηστη,το τιποτα.. για ολα φταιω εγω ..μονο ο συντροφος μου μου δινει δυναμη να συνεχισω,κανουμε ονειρα μαζι για ενα καλυτερο μελλον..
1
 
 
 
 
σχόλια
kκοπελιά μην τρελαίνεσαι. υπάρχουν κάτι 40ρηδες που ακόμα με τους γονείς ζουν. δεν είναι εύκολα τα πράγματα εκεί έξω. εύχομαι να σου πάνε όλα όπως επιθυμείς πάντως!
Scroll to top icon