Αποβολή για "προκλητικούς" στη γλώσσα και στο ντύσιμο βουλευτές

Αποβολή για "προκλητικούς" στη γλώσσα και στο ντύσιμο βουλευτές Facebook Twitter
13

Αυστηρό γλωσσικό κώδικα και σεμνό dress-code θέλει να επιβάλει στη βουλή ο πρόεδρος της επιτροπής Δεοντολογίας του κοινοβουλίου Χρήστος Μαρκογιαννάκης. Μετά από συνάντηση του με τον Ευάγγελο Μειμαράκη, συγκάλεσε την επιτροπή για να απευθύνει συστάσεις για εκφράσεις εντός πλαισίου και να προειδοποιήσει με αφορμή την ομιλία Καμμένου χθες, ότι λέξεις και φράσεις όπως «νενέκοι», «συμμορία,» «κυβέρνηση Τσολάκογλου,» και άλλα σχετικά και ακραία θα διαγράφονται αυτομάτως από τα πρακτικά.

Επίσης ο κ. Μαρκογιαννάκης απηύθυνε συστάσεις και για τις ενδυματολογικές προτιμήσεις των βουλευτών, προειδοποιώντας ότι δεν θα είναι αποδεκτές εμφανίσεις με κοντομάνικα, φόρμες αλλά και προκλητικά συνολάκια-έξωμα ή μίνι- από την πλευρά των γυναικών.

Προκειμένου να πείσει για το «σεμνά των ταπεινά» των προθέσεων του ο κ. Μαρκογιαννάκης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να ενεργοποιηθεί και η δυνατότητα αποβολής από την αίθουσα όποιου δεν ακολουθήσει τις οδηγίες.

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Νετανιάχου Μητσοτάκη: Τι είπαν για διμερή συνεργασία και ειρήνη στην Ανατολική Μεσόγει

Πολιτική / Συνάντηση Νετανιάχου Μητσοτάκη: Τι είπαν για διμερή συνεργασία και ειρήνη στην Ανατολική Μεσόγει

Αντάλλαξαν απόψεις για τις περιφερειακές εξελίξεις, με έμφαση στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και για τις προκλήσεις στη Συρία, στον Λίβανο και στην Ερυθρά Θάλασσα, αναφέρει το Γραφείο του Έλληνα πρωθυπουργού
LIFO NEWSROOM
Θα εξαντληθεί κάθε δημοσιονομικό περιθώριο και για τα σώματα ασφαλείας, διαμηνύει η κυβέρνηση

Πολιτική / Θα εξαντληθεί κάθε δημοσιονομικό περιθώριο και για τα σώματα ασφαλείας, διαμηνύει η κυβέρνηση

Η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης ασκείται κεντρικά, δηλώνει με έμφαση το Μαξίμου προς βουλευτές και υπουργούς που ζήτησαν αυξήσεις στους μισθούς πυροσβεστών, λιμενικών και αστυνομικών
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Στο Παρίσι για τη σύνοδο των ηγετών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Στο Παρίσι για τη σύνοδο των ηγετών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ουκρανία

Στη Σύνοδο θα μετάσχει η πλειονότητα των ηγετών της Ε.Ε., η ηγεσία των ευρωπαϊκών θεσμών και ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, ενώ έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν και χώρες εκτός Ε.Ε.
LIFO NEWSROOM