ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.3.2016 | 12:50

Φοβάμαι τις γυναίκες με piercing & τατουάζ

Είμαι ολόκληρος μαντράχαλος και σοβαρά με φοβίζουν οι παραπάνω γυναίκες και ας έχουν το πιο γλυκό πρόσωπο - χαμόγελο με χαριτωμένο ντύσιμο και υπέροχα μαλλιά. Στο > μου μυαλό έχει κολλήσει η ιδέα πως όταν μια γυναίκα αντέχει τον πόνο που της προκαλεί το piercing (σε μύτη, αυτιά - στο πτερύγιο ειδικά άουτς, δίπλα από τα χείλια κλπ) και η διαδικασία των τατουάζ τότε θα εμφανίζει σίγουρα και κάποιες ΣΑΔΙΣΤΙΚΈΣ τάσεις. Τρομάζω λίγο όταν μου μιλάνε, γιατί κάνω αυτόματα τις ανάλογες σκέψεις να γουστάρουν να προκαλούν αλλά και να νιώθουν πόνο.Όσο φιλικές και να δείχνουν κάτι θα κρύβεται στον ψυχισμό τους για να υποβάλλουν το σώμα τους σε τέτοιο βασανιστήριο. Εξυπακούεται πως αν ποτέ φτάσω στο κρεβάτι για σεξ μαζί τους φοβάμαι ότι θα ξυπνήσω το πρωί σε κρεβάτι νοσοκομείου από τα βίτσια που μπορεί να έχουν.Σοβαρά τώρα με τρομάζετε, ακόμα και οι φίλες μου που φέρουν τα παραπάνω όταν πάνε να με φιλήσουν έχω μία συστολή.
4
 
 
 
 
σχόλια
Αυτη η εξομολογηση μου θυμησε μια αλλη που ηταν στις τοπ πριν καποιο διαστημα.Εκεινος ο τυπος ηταν εξαλλος καθως οταν γδυθηκαν με μια κοπελα που φλερταραν καιρο, εκεινη ειχε αρκετα στο σωμα της!Ο τυπος ηταν εξαλλος με το "θρασος"της διοτι δεν φαινοντουσαν με τα ρουχα και εκεινη δεν τον ειχε ενημερωσει!Φανταζομαι τον εξομολογουμενο εδω σε αναλογη περιπτωση να πισωπαταει για να μαζεψει τα πραγματα του και να φευγει σταθερα αλλα γρηγορα!
Ποιο πολυ να φοβάσαι αυτες που εχουνε πονέσει ψυχικά και όχι σωματικά.Μπορει να μην έχει κανένα τατουάζ,κανένα piercing αλλά να την έχουνε πονέσει ψυχικά πολύ.Εαν είναι εκδικητικη και θέλει να σε πονεσει οπως την πονεσαν οι αλλοι,τότε αυτή είναι που πρέπει να φοβάσαι.Αυτο που έχεις είναι κόμπλεξ,δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι αυτές οι γυναίκες είναι σαδιστικες,εάν κάποια στιγμή εμφανιστει μια τετια γυναίκα στη ζωη σου που να σε θέλει θα την χάσεις για ένα κόμπλεξ και μπορεί αυτή η γυναίκα να ηταν ότι καλύτερο για εσένα.
Δεν ξέρω αν έχεις παρατηρήσει γύρω σου τον κόσμο καθόλου .., αν το έκανες ίσως έβλεπες πως οι μεγαλύτεροι σαδιστές φοράνε κουστούμια! Με την ίδια λογική θα έπρεπε να νιώθεις το ιδιο για όλες τις γυναίκες καθώς ο πόνος της εξώθησης στην γεννα είναι πολύ πιο επώδυνος και όμως επιλέγουμε να το κάνουμε - και μην μου πεις την βλακεία οτι είμαστε αναγκασμένες αν θέλουμε να κάνουμε οικογενεια γιατί υπάρχει κ η μέθοδος της καισαρικής! Τον μεγαλύτερο πόνο που μπορεί να βιώσεις τον λένε ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ και αυτόν μπορεί να στον προκαλέσει οποιαδήποτε γυναίκα, με ή χώρος τατουάζ, με ή χωρίς πιρσινγκ, με ή χωρίς πιάνο και γαλλικά κ.ο.κΉθελα απο την σπηλιά σου και ΖΗΣΕ επιτέλους αντί απλά να υπάρχεις. Υγ. Μην φοβάσαι, το πιθανότερο είναι μια κοπέλα με αυτά τα χαρακτηριστικά να αγνοούσε επιδεικτικά την ύπαρξη σου καθώς προτιμούν να συναναστρέφονται με τυπακια που έχουν ανοιχτό το μυαλό τους πέρα απο τα μάτια τους. Σου προκαλούν και οι άντρες με μούσια φοβίες γιατί σου θυμίζουν τζιχαντ κλπ ή αυτό δεν μετράει καθώς δεν πρόκειται να κανείς κρεβάτι μαζί τους;
Scroll to top icon