ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.3.2016 | 15:20

Καρμα;

Ειμαι ερωτευμενος το παραδεχομαι!Παντα οταν ενιωθα κατι εφευγα και εβαζα τα συναισθηματα στην ακρη για να μη μεγαλωσουν,μιας και θεωρω οτι σου βγαζουν μια απιστευτη αδυναμια χαρακτηρα,πραγμα που δεν γουσταρω μια.Ομως με εσενα ειναι διαφορετικα,εχω να δω τις ματαρες σου,που ειναι ενα μιγμα ολοκληρου του γαλαξια,μηνες.Τσακωθηκαμε τερμα αλλα ειναι η πρωτη φορα που θα παλεψω για καποιον,να σου δειξω χωρις πιεση αλλα με πραξεις οτι ειμαι εκει και εχω μετανιωσει.Θα συνεχισω την ζωαρα μου κανονικα αλλα παντα θα δινω το παρον οποτε μπορω.Πες το καρμα που πρεπει σε αυτη την ζωη η σχεση αυτη να καταληξει καπου μια και καλη και κατι μεσα μου μου λεει οτι η καταληξη θα ειναι καλη.Ο τροπος που κοιταζαμε ο ενας τον αλλον η ανεση που ειχαμε μεταξυ μας το οτι συμφωνουσαμε παντα και καταλαβαινομασταν χωρις μπλα μπλα ακομα και τωρα που ειμαστε σε αποσταση ξερω οτι δεν θα χαθουμε,παιδες δεν ξερω...η αρχιζω και σαλευω η κατι εξωπραγματικο παιζει στο μεταξυ μας.Το θεμα ειναι οτι ειμαι ερωτευμενος επιτελους!εχω καποια να σκεφτομαι και να χαιρομαι που υπαρχει στην ζωη!
1
 
 
 
 
σχόλια
Περίμενε.. Λες οτι είσαι ερωτευμένος, ότι σας συνδέει κάτι "υπερφυσικο" , λες αυτό το υπέροχο για τις ματάρες της-πραγματικά ζήλεψα λίγο- αλλά ταυτόχρονα οτι θα πηγαίνεις και θα έρχεσαι σαν το τρένο ?? Τι Κάρμα είναι αυτό βρε πουλάκι μου? Κλάμα είναι! Αν το θέλεις το κορίτσι να κάτσεις εκεί και να ζήσετε εσείς καλά και εμείς καλύτερα!
Scroll to top icon