Ο Κουίκ κατέθεσε μήνυση κατά της Τρόικα

Ο Κουίκ κατέθεσε μήνυση κατά της Τρόικα Facebook Twitter
11

Τις από καιρού απειλές του έκανε πράξη ο Τέρενς Κουίκ, ο οποίος κατέθεσε μήνυση κατά των τριών εκπροσώπων της Τρόικα για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και κατά της Ελλάδας και του ελληνικού λαού.

Η μήνυση του βουλευτή των ΑΝΕΛ, κατά των «χαρτογιακάδων», όπως αποκάλεσε τους Τόμσεν, Μορς και Μοαζούχ κατατέθηκε ενώπιον του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Αντώνη Ρουπακιώτη με κοινοποίηση στον Εισαγγελέα Αρείου Πάγου. Βάσει των προβλεπόμενων διαδικασιών η μήνυση θα αποσταλεί τώρα στον  Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου.

Η δήλωση του Τέρενς Κουίκ, αμέσως μετά την κατάθεση της μήνυσης:

"Σήμερα, έγινε πράξη η δέσμευσή μου από το Βήμα της Βουλής. Δηλαδή να καταθέσω μήνυση εναντίον του Πωλ Τόμσεν και της μισητής του παρέας για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και πιο συγκεκριμένα για εγκλήματα κατά του ελληνικού λαού και της ίδιας της Ελλάδας.

Τα μέτρα που επέβαλλαν με μεθόδους ψυχρού εκτελεστή, οδήγησαν σε αυτοκτονίες Ελλήνων πολιτών, σε ιλιγγιώδεις αριθμούς ανέργων, σε κλείσιμο εκατοντάδων χιλιάδων επιχειρήσεων, σε διάλυση οικογενειών και σε βαθιά οικονομική ύφεση της χώρας.

Ως Βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ο Πωλ Τόμσεν είναι persona non grata όπως και οι άλλοι δύο χαρτογιακάδες της τρόικας

Οι δεσμεύσεις των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είναι δεσμεύσεις χωρίς μεταστροφές. Ότι υπόσχονται το εννοούν".

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Η νομοθετική ρύθμιση που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός επιλύει το πρόβλημα της αναγνώρισης τίτλου ειδικότητας και συνακόλουθα της εξειδίκευσης που απέκτησαν Ελληνες γιατροί σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

Πολιτική / Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

«Σας ενημερώνω ότι μετά από έρευνα αποδεικνύεται, ότι δεν προερχόταν από 36 ώρες εφημερία, όπως ψευδώς και κατά κόρον γράφτηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

Πολιτική / Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

«Η σκέψη μας στρέφεται στο ανά τον κόσμο ποίμνιο του Βατικανού. Ιδιαίτερα, μάλιστα, στην ελληνική κοινότητα των Καθολικών» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM