ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.3.2016 | 23:06

ψεύτικο προφίλ

Παιδιά νομίζω χρειάζομαι βοήθεια! Εδώ και 4 χρόνια έχω ένα ψεύτικο προφίλ! Το ξεκίνησα καθαρά από βλακεία! Στη συνεχεια όμως κόλλησα μΕ αυτή τη ψεύτικη ταυτότητα!είμαι γενικότερα πολύ καλή χρήστης των υπολογιστών,μπόρω να κάνω τα πάντα!το προφίλ μπορείς να καταλάβεις ότι είναι ψεύτικο μόνο εάν γνωρίζεις το εικονιζόμενο πρόσωπο! Το θέμα μου είναι ότι θέλω να απαλλαγώ πλέον από αυτό! Γνώρισα ένα παιδί,το οποίο εδώ και 5 μήνες το κοροιδευω!δεν θέλω να το κάνω αυτό,φοβάμαι μήπως κάποια στιγμή μάθει την αληθεια! Τ να κανω??!
8
 
 
 
 
σχόλια
Νομίζω,πως θα σβήσω το προφίλ έστω κ προσωρινά.ένα βήμα δεν είναι κ αυτό? Αν κ θα μ λείψει οχι το προφίλ,αλλά αυτός! Το κάνω όμως επειδη είναι καλό παιδί κ δεν του αξίζει αυτό!Πως να το κλείσω όμως να εξαφανιστω χωρίς να του πω τίποτα?
Τό 'χω σκεφτεί πολλές φορες!! Ξέρεις όμως είναι πολύ δύσκολο αυτό! Σβήνοντας το προφίλ δε θα μπορέσω να του ξαναμιλησω κ μπόρω να πω πως είμ λίγο εντυπωσιασμένη μαζί του...! Είμαι θύμα του ίδιου μου του εαυτού κ αυτό είναι πιο τρομακτικό απ όλα! Μπήκα σε ένα πρόβλημα που μόνη μ δημιουργησα κ το χειρότερο δεν μπόρω να απαλλαγω από αυτό!!
Θα το παρεις αποφαση, θα το σβησεις και θα σου περασει ο ενθουσιασμος. Αλλιως αμα πιστευεις οτι δεν θα αντεξεις θα του πεις την αληθεια κι οπως το παρει. Αλλη λυση, κατα τη γνωμη μου, δεν υπαρχει.
Toν σταυρο σου και αν σε ανακαλυψει τρεχα να κρυφτεις!!!Ετσι την πατησα και εγω παλια με μια και με τρελανε απιστευτα....Ημουν μικρος και το αφησα να περασει ετσι,επρεπε να παω στους γονεις της και να τα πω ολα για παρει ενα καλο μαθημα....Σταματηστε να παιζετε με συναισθηματα!!!!
Scroll to top icon