ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.3.2016 | 14:35

¯\_(ツ)_/¯

Οι ετερόφυλοι που μας έχουν πρήξει με τα δήθεν ερωτικά τους προβλήματα,τις κα..λες τους και τα γ..μισιακά τους αναρωτιούνται γιατί θα πρέπει να ξέρουν τι κάνουν οι άλλοι στο κρεβάτι τους και ποιος ο λόγος να βγει κάποιος και να δηλώσει ομοφυλόφιλος .Ποιος σας είπε ρε ότι και εμείς δεν έχουμε κουραστεί να ακούμε για τις αδιάφορες ετεροφυλοφιλικές σας σχέσεις ? Γιατί μας τρίβετε στην μούρη σε κάθε ευκαιρία το πόσο ετερόφυλοι είστε ? Ποιος ο λόγος και πια η ανάγκη να το δηλώνετε με τις κινήσεις και τα λογία σας παντού και πάντα ? Νιώθετε καταπιεσμένοι ? Μάλλον θα φταίνε τα κοινωνικά στερεότυπα που έχουν καταπιέσει για χρονιά τους κακόμοιρους και κατατρεγμένους "strait".Περαστικά ;)
3
 
 
 
 
σχόλια
LoLLLL!!! Νομιζω καταλαβα ποιος εισαι,ειδα ακριβως το ιδιο συμβολο του τιτλου σου στο φβ πανω απο ενα τραγουδι πριν 2 ωρες...χαχαχχα μικρος που ειναι ο κοσμος!!! Τοσο μεγαλη συμπτωση δεν νομιζω!
Γιατι πολύ απλά είμαστε η πλειοψηφία είτε σαρεσει είτε όχι.Αν εσύ θες να μπαίνεις λιφο και να βλέπεις συνέχεια εξομολογήσεις για ομοφυλόφιλους τότε είσαι σε λάθος μέρος.Εάν ο 1 στους 10 είναι ομοφυλόφιλος δεν γινεται να έχει την απαίτηση να αλλάξει την συμπεριφορα των 9.
Scroll to top icon