ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.3.2016 | 22:46

εγω και τα κιλα μου!

Ειναι ασχημο να κρινεις εναν παχουλο ανθρωπο και ακομα πιο ασχημο να τον βριζεος.Θα μοιραστω λοιπον μαζι σας τα απαισια σχολια που εχω δεχτει το τελευταιο χρονο.Καταρχην να αναφερω πως ειμαι 18 ετων,μεχρι περσυ το Πασχα και ολα τα προηγουμενα χρονια τα κιλα μου κυμαινονταν απτα 60 το πολυ 70 (1.73 υψος). Στη 3η Λυκειου διαγνωστηκα απο ψυχολογο με αγχωδη διαταραχη. Πιεση,αγχος και ολα τα συναφι με οδηγησαν στη λαιμαργια,απτο πρωι μεχρι το βραδυ να πεφτω στα junk food. Ειχα παντα αδυναμια αλλα τον τελευταιο χρονο εγινε μεγαλο το κακο. Τρωο ολη μερα και νιωθω να μη χορτενω ποτε και αυτο εχει κακες επιπτωσεις...Εφτασα 85 κιλα. Παρολα αυτα με αποδεχομουν,αποδεχομουν οτι περνω μια φαση και οτι ολα ειναι στο προγραμμα. Το μεγαλυτερο κακο ομως ειναι τα κοσμιτικα επιθετα που δεχομαι. Απο φιλους,οικογενεια κλπ. Εχω κλαψει νυχτες ολοκληρες για αυτο το λογο...ειναι ασχημο διοτι δε μπορω να το σταματησω. Νιωθω πως το φαι ειναι σαν ενα υποκαταστατο των ομορφων συναισθηματων που δε μου το προσφερουν οι ανθρωποι,η αισθηση της ικανοποιησης. Μεσα λοιπον σε ολο αυτο το μαρτυριο ικανοποιησης-θληψης που ζω σας ζητω να μη κρινεται τους παχουλους ανθρωπους σε σημειο αηδιας. Δε ξερεις ο καθενας τι βιωνει και αν θελει να ειναι ετσι.Καλυτερο θα ειναι να νοιαστειτε και να ρωτησετε γιατι πεφτουν με τα μουτρα στο φαι,γιατι σε μενα δε το κανε ποτε κανεις. Και δε κανω το βημα να το εκφρασω για να μην ακουσω σχολια του τυπου "Ασε ρε φοραδα που χεις απλωσει σα τη.πολωνια"
3
 
 
 
 
σχόλια
Φίλε εγώ οταν σπουδαζα είχα φτάσει 101 κιλά με 1.85 υψος.Πολύ χοντρό δεν με έλεγες καθώς έκανα βάρη και τα είχα κάπως ομοιόμορφα πάνω μου.Λοιπόν ακου τώρα Μπαρμπάδες,Θείες,Φιλοι,ξαδέρφια,Γκόμενές..μου λέγαν έγινες γομάρι.Απο το ενα αυτί έμπαιναν απο το άλλο έβγαιναν.Εγώ εκείνη την εποχή γουστάριζα να φάω,δεν ξέρω έτσι με είχε πιάσει.Απλά πρόσεχε μην ξεφύγεις υπερβολικά.10 κιλά πάνω 10 κάτω δεν χάλασε ο κόσμος θα ξαναβρείς την ισορροπία σου.
Αυτοί που σε χαρακτηρίζουν έτσι είναι εκείνοι που έχουν το πραγματικό πρόβλημα, μέσα σην ψυχή τους! Όλους που σε κάνουν να νιώθεις έτσι διέγραψε τους. Στις δυσκολίες φαίνονται ποιοι είναι δίπλα μας πραγματικά. Θα σε συμβούλευα να δείς ειδικό διαιτολόγο/διατροφολόγο. Μην σταματάς την ζωή περιμένοντας, σου εύχομαι υγεία! Να καταφέρεις όλα όσα ποθείς και να τους κλείσεις το στόμα!
Scroll to top icon