ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.3.2016 | 01:42

Εξομολόγηση

Σαν άνθρωπος, είμαι απλός. Ως χαρακτήρας, ντύσιμο, στυλ κοκ. Δεν έχω τρελές απαιτήσεις, από κανέναν και από τίποτα. Αν με δεις έξω στο δρόμο, δεν θα μου δώσεις σημασία, ίσως γιατί μπορεί να μην με δεις "περιποιημένη" και έτσι δεν θα σου κεντρίσω το ενδιαφέρον. Παρ' όλα αυτά, όπως και να είναι το στυλ μου, είναι καθαρά δικό μου προσωπικό γούστο. Ίσως θα έχετε ήδη καταλάβει, ότι δεν συνηθίζω να ντύνομαι πιο "καλά" ή κομψά ή πολύ θηλυκά, όπως επίσης δεν βάφομαι καθόλου αλλά ούτε έχω βγάλει ποτέ μου το φρύδι (ευτυχώς έχω λίγο φρύδι και καλοσχηματισμένο, όπως μου έχουν πει κάποιες "εμπειρες" φίλες). Φαντάζομαι τις εκφράσεις σας καθώς διαβάζετε αυτό το κείμενο. Και συνεχίζω... Φυσικά όμως κάποιες φορές στη ζωή μου έπρεπε να ντυθώ, κομψά και θηλυκά και οπωσδήποτε να βάλω μακιγιάζ (σημείωση: επειδή δεν έχω ιδέα από αυτά ντύσιμο-μακιγιάζ πάντα με βοηθούσαν οι φίλες και ειδικά στο βάψιμο). Μετά από όλες αυτές τις δημιουργίες έβλεπαν το αποτέλεσμα και πάντα έλεγαν πόσο ωραία γυναίκα φαίνομαι και λοιπά κομπλιμέντα. Δεν ξέρω αν τα εννοούν πραγματικά κι αν όντως φαίνομαι στα μάτια όλων αυτών όμορφη αλλά εγώ βλέπω άλλο. Κοιτάζομαι στον καθρέφτη, στις φωτογραφίες, με το αρκετά ελαφρύ βάψιμο που μου έχουν κάνει συν το φόρεμα το οποίο ήταν δική μου επιλογή αλλά φυσικά είχα και βοήθεια, το μαλλί, κάποια κοσμίματα και το μικρό τακουνάκι. Πραγματικά δεν μου άρεσα καθόλου! Ένιωθα χάλια και ηλίθια. Το πρόσωπό μου ήταν άσχημο, δεν μου ταίριαζε αυτό, όπως και τα υπόλοιπα πάνω μου. Ένιωθα πως δεν είμαι εγώ! Δεν υπήρχε τίποτα το υπερβολικό πάνω, ίσα-ίσα που έλεγα ότι ήταν πολύ ωραίο όλο αυτό αλλά δεν είναι για μένα. Τους το λέω κάθε φορά όταν αναφερόμαστε σε αυτά αλλά εκείνες επιμένουν πως δεν είμαι συνηθσμένη κτλ κτλ. Και φυσικά όταν πρέπει να βάλω επίσημη ενδυμασία δεν αισθάνομαι καθόλου μα καθόλου άνετα. Ανυπομονώ να τελειώσει αυτή η ειδική περίσταση στην οποία βρίσκομαι, να πετάξω αυτά τα ρούχα και να βάλω τα δικά μου. Και δεν έχει συμβεί μόνο μία φορά αλλά κάθε φορά, από τότε που ήμουν μικρή, ποτέ μου δεν αισθάνθηκα άνετα με αυτού του είδους το ντύσιμο και τα μακιγιάζ.Θα σας ενδιέφερε πραγματικά να είχατε μία τέτοια φίλη χωρίς να προσπαθήσετε να την "αλλάξετε"; Χωρίς σχόλια; Να την δεχτείτε έτσι όπως είναι; Και όχι να πείτε πως αν είναι καλός χαρακτήρας κτλ. Γιατί κακά τα ψέματα κοιτάμε και την εμφάνιση ακόμα και όταν πρόκειται για φιλίες (στην πλειοψηφία, είναι επιφανειακές). Γιατί προφανώς κάπως έτσι θα βγαίνει και για ποτό. Αναφέρομαι κυρίως σε εκείνες που ντύνονται πιο "καλά".
3
 
 
 
 
σχόλια
Δε θα εκανα κολλητη μια φιλη που να μην περιποιειται και να μην ενδιαφερεται για την εμφανιση της..ναι θα την ειχα φιλη κτλπ..αλλα οσο να ναι αν δεν εχεις κοινα ενδιαφεροντα να μιλησεις για μοδα καλλυντικα κτλπ οσο να ναι γυναικεια θεματα τι να το κανεις..ωστοσο αυτα σαφως δεν ειναι το παν αν ειχε καλο χαρακτηρα και ηταν ειλικρινης θα την εμπιστευομουν σε διαφορα θεματα κ μεχρι εκει..
Ε, εντάξει, καμιά συμβουλή σύμφωνα με τα δικά τους αισθητικά κριτήρια θα σου έδωσαν οι φίλες σου, μην τα παίρνεις όσα σου λένε κι εσύ τόσο σοβαρά!Εάν δε θέλεις να βάφεσαι ή να ντύνεσαι με συγκεκριμένο τρόπο, μείνε σταθερή στος απόψεις σου και μην κάνεις χάρες σε κανέναν.
Scroll to top icon