ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.3.2016 | 17:41

Σε χώρισα

γιατί πλήγωσες ένα φιλικό μου πρόσωπο άσχημα.Και οι φίλοι είναι πάνω από σένα.Ακόμα αναρωτιέσαι γιατί ,είμαι σίγουρος αλλά ακόμα και να σου εξηγούσα δεν θα καταλάβαινε το μικρό και φασιστικό μυαλουδάκι σου.Ήσουν λίγη.Απλά.
1
 
 
 
 
σχόλια
Ρε φιλε ότι και να έκανε η κοπέλα είναι πολύ αγένεια να μην πεις τον λογο που την χώρισες.Είναι πολύ άσχημο και ψυχοφθόρο να κάνεις υποθέσεις και να προσπαθείς να καταλαβεις τον λογο που σε χώρισε ο αλλος.Φερσου σαν άντρας και εξήγησε της,σε κανέναν δεν αξιζει αυτό,μπορεί να φέρθηκε άσχημα σε φίλο σου όμως για να ήταν μαζί σου πάει να πει ότι σε αγαπουσε.Αν δεν της πεις το λάθος της πως θα το καταλάβει? Θα το ξανακανει και στον επομενο...Δώστης μια ευκαιρία και αν καταλάβει και παραδεχτεί το λάθος της θα προσπαθήσει να βελτιωθεί για εσενα εάν σε αγαπάει.Απο τα λαθοι μας μαθαίνουμε,αρκεί να μας εξηγούν τι έχουμε κάνει λάθος εάν δεν το έχουμε καταλάβει από μόνοι μας! Εμένα μου φαίνεται ότι απλά εψαχνες μια αφορμή να την χωρίσεις.
Scroll to top icon