ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.1.2013 | 20:40

Σενάριο.

14 Φεβρουαρίου.Παίρνω το αεροπλάνο και πάω να τον βρω. Με βλέπει τα χάνει και πέφτω στην αγκαλιά του. Μετά απο τα κλάμματα μου λεει "γιατί ήρθες?" και τοτε απλά τον κοιτάζω βουβή ,όσο κι αν έχω προβάρω τα λόγια μου μεσα στο αεροπλάνο, η πραγματική στιγμή με ξεπερνάει. Ανακτώ το θάρρος του δίνω το χααρτί με αυτά που σκοπευα να του πω και απάντώ "για όλους αυτούς τους λόγους και για άλλους τόσους που ακόμα δεν έχω ανακαλύψει και θα ήθελα όσο τιποτα άλλο να το κάνω. Αν όμως η συνέχεια είναι του Ευρωπαικού κινηματογράφου και απέχει απο τα Xoλυγουντιανα happy ends ?
1
 
 
 
 
σχόλια
στο μονο που διαφωνω ειναι η ημερομηνια... γιατι ντε και καλα 14/2? σιγα την σημαντικη μερα! εγω το εκανα ασχετη μερα που και απο καθε αποψη απροσμενο ηταν, και τον ξαφνιασα ευχαριστα και πανω απολα με εκτιμησε ακομη περισοοτερο! καλη επιτυχια!!!
Scroll to top icon