ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.3.2016 | 03:02

Ισως ερωτας...

Καλησπερα σας. Ειμαι 19 ετων. Ζω με μια οικογενεια η οποια με υιοθετησε οταν η μαμα και ο πατερας μου εφυγαν απο τη ζωη στα δυο μου χρονια.. Ατυχια ε;.. Στο θεμα μας λοιπον. Με αυτη την οικογενει ζω λες και ειναι δικη μου,πραγματικη τελος παντων. Παντα εχω κενο αλλα και παλι.. Αυτο που θελω να πω εινι πως η οικογενεια αποτελειτε απο τον μπαμπα,μαμα και αδερφο 19 ετων. Προσφατα ( 3βδομαδες πριν) οι γονεις μας εφυγαν επγγελματικο ταξιδι στην Γερμανια. Με τον Αλεξη (αδερφο) ειμαστε μονοι στο σπιτι. Την ημερα που εφυγαν οι δικοι μας υπηρχε μια αμηχανια γιατι δε τα παμε κι τοσο καλ σε μερικα θεματα.. Δυο μερες αργοτερα εγινε κατι που δε το περιμενα. Βρεθηκαμε στο κρεβατι να κανουμε σεξ και μαλιστα δεν φανηκε να με ενοχλει απο τη στιγμη την οποια στο κατω κατω δεν εχουμε ιδο αιμα...Απο εκεινη τη μερα και μετα ειμαστε "μαζι". Μ την ενοια βγαινουμε μαζι κοιμομαστε μαζι αλλα δε φαινεται να με αγαπαει.. ! Εγω πριν δυο χρονια μιλουσα με εναν μεσω facebook,skype και ακομα μιλαμε. Νιωθω ευτιχισμενη οταν μιλαω μαζι του. Εχουμε σχεση εξ αποστασεως αλλα νομιζω με ολο αυτο που εγινε με τον Αλεξη εσπασα το κρικο.. Ο Σταματης(το παιδι) ηρθε προσφατα Ξανθη και βρεθηκαμε. Φυσικα και καταληξαμε στο κρεβατι εφοσον δυο χρνια τωρα εχουμε σχεση. Ο Αλεξης οταν γυρισα σπιτι δυο μερες αργοτερα (βρισκομουν με το παιδι ) ηταν ενοχλημενος τσντισμενος γενικα φανηκε ερωτευμενος. Μου ειπε καποια πραγματα τα οποια με συγκλονισαν και μετα παλι στο κρεβατι... Απλα νιωθω πως ειμαι σε αδιεξοδο. Τον Αλεξη τον θελω ναι ειναι αληθεια.. Αλλα ο Σταματης ειναι κατι αλλο.. Δε ξερω τι νακανω. Σκεφτομαι πως οταν γυριαουν σπιτι οι γονεις μας θα σταματησουμε να κανουμε τα "ομαδικα" πραγματα και εξοδους που κανουμε εννω με τκν Σταματη δε θα υπαρχει θεμα.. Να πω πως επεισης δυο μερες που βρισκομουνμε τον Σταματη οταν γυρισα σπιτι καιεγινε ολο το θεμα αυτο στο κρεβατι ημασταν τρεις. Τριο δηλαδη δε ξερω αν αυτοι ενοχληθηκαν η οψι.. Εγω θελω μια λυση αολα..
5
 
 
 
 
σχόλια
Αν δεν μας κάνεις πλάκα κοπελιά πραγματικά τα έχετε κάνει σκατά. Πάρε τις αποστάσεις σου από το θετό αδερφό σου και ξέχνα εντελώς τον άλλον τύπο. Αν δεν σπυδάζεις βρες κάτι να απασχοληθείς, καταλαβαίνεις οτι δεν μπορείς να συνεχίσεις να το κάνεις αυτό, αν διαλέξεις έναν τέτοιο δρόμο (των ηδωνών και της απερισκεψίας) θα πρέπει να μπορείς να υποστηρίξεις πολύ δύσκολες καταστάσεις. Αν θέλεις να ερωτευτείς και να απολαύσεις το σεξ με τους δικούς σου όρους και με ο,τι αρμόζει στην ηλικία και στην ωριμότητά σου, πές στον εαυτό σου οτι όλο αυτό ήταν ένα κακό όνειρο και τέλειωσε.
Scroll to top icon