ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.4.2016 | 23:14

5 χρονια σαν να μην υπηρξαν....

Πριν ενα μηνα...με χωρισε η κοπελα μου αφου πρωτα με ειχε πεισει να μετακομισουμε στο πατρικο της με τους γονεις της. Ο σκοπος ηταν απλος και ξεκαθαρος...να φτιαξουμε το γειτονικο οικημα ωστε να ζησουμε μαζι εκει για παντα...ολα αλλαξαν ξαφνικα.. Αρχισε να επισκεπτεται ψυχολογο για υπαρξιακα θεματα οπως μου ελεγε...τελικα...μετα απο 5 ολοκληρα χρονια σχεσης....μου ειπε οτι ηθελε λιγο χρονο μονη της για να ξεφυγει απο την ρουτινα μας.. Απο κει και επειτα αρχιζει η ξεφτιλα.....οι γονεις πλεον μιλανε εκ μερους της... Εκεινη εξαφανιζεται...και τελικα.. Υστερα απο μια εξευτελιστικη αποκαλυψη της μητερας της που μου ειπε οτι δεν με γουσταρε σαν συντροφο της κορης της, εβαλε τον συζυγο της να μιυ ανακοινωσει οτι ειχα 5 ημερες διορια να εξαφανισω τα πραγματα μου απο εκει και να χαθω.. Στις ημερες που ακολουθησαν μετακομισα.. Εξευτελιστηκα σε γνωστους και φιλους....και εν τελει ανακαλυψα πολλα που αγνοουσα για εκεινη....οπως οτι ειχε δηλωσει απο την αρχη σχεδον της σχεσης μας οτι θα χωριζαμε μαλλο ...κι επαιζε το ματι της συνεχως... Δεν ξερω γιατι ενω εγιναν ολα αυτα.. Σκεφτομαι συνεχως τι θα πρεπει να κανω... Εφοσον γυρισει να δωσει καποιες εξηγησεις.. Εαν φυσικα το κανει.. Αλλα οσο την γνωρισα στα 5 χρονια ειμαι σιγουρος οτι καποια στιγνη θα θελησει να μιλησει... Ισως και να επιστρεψει....εγω ομως την αγαπησα πραγματικα...και αυτο το γνωριζει πολυ ξαλα οπως δηλωσε σε κοινη μας φιλη....Τι θα πρεπει να κανω??? Παρολο που βραζω απο μισος μεσα μου για ολους οσους ενεπλακησαν σε αυτα και φυσικα και για εκεινη...νιωθω οτι την αγαπω. Ποσο λαθος ειμαι? Κι αν προσπαθησει τελικα τι να κανω?
6
 
 
 
 
σχόλια
Μήπως οι λογοι που πηγε στον ψυχολογο δεν ηταν υπαρξιακοι αλλα υπαρκτοι? Μήπως ο σκοπος ηταν ενας και μοναδικος και δεν ειχε να κανει με το οικημα αλλα με εσενα;;πιστυεω πως υπαρχουν πολυ σοβαροτερα θεματα απο αυτα που γραφεις. Μηπως η κοπελα ειχε ψυχ. Προβληματα και γι αυτο ηθελε να ειναι τοσο κοντα στους δικους της; μηπως και γι αυτο οι δικοι της την υποστηρίζουν τοοοοοοσο πολυ;Συμφωνα με αυτα που γραφεις εισαι τυχερος που χωρισατε πριν τον γαμο/ παιδι. Φανταζομαι πως ποναει για πολλους λόγους.Θα καταλαβεις το ποσο τυχερος σταθηκες οταν προχωρησεις στη ζωη σου. Σου ευχομαι περαστικα και καλη τυχη στη ζωη σου!
Γλύτωσες. 5 χρόνια δεν είναι λίγα αλλά πάλι καλά που δεν παντρευτήκατε. Γλύτωσες, πραγματικά. Είχε πολλά προβλήματα με τον εαυτό της (και καλά έκανε που πηγε σε ψυχολόγο) αλλά η βασική αιτία όλων αυτών ήταν μάλλον οι γονείς της - οι οποίοι ενθάρρυναν την κόρη τους να συνεχισει να εξαρτάται από εκείνους για να κάνουν κουμάντο στη ζωή της. Μην το σκέφτεσαι καν.
Συμφωνώ απόλυτα. Γλύτωσες, μη λες τίποτα. Όπου φύγει-φύγει. Σίγουρα είναι δύσκολο, καθημερινότητα, συναισθήματα, χρόνος... αλλά, θεωρώ πως αυτή έχει απίστευτα προβλήματα ψυχολογικά και φυσικά και οι γονείς της δεν φαίνονται για σοβαροί άνθρωποι... καλά θα κάνεις να κόψεις επαφές. Και να γυρίσει, και να τη δεχτείς, θα σε δικαιολογήσω γιατί την αγαπάς, αλλά θα εξεφτελιστείς περισσότερο και αυτή τη φορά θα φταις. Για το καλό σου βάλε πλώρη για άλλα!!! Να σου πάνε όλα καλά!!!
Ρε φιλε εισαι σοβαρος που το σκεφτεσαι κιολας???Αυτη και οι δικοι της ειδικα σου φερθηκαν σαν σκουπιδι και συ απ οτι φαινεται θα ξαναγυριζες αν σου το ζητουσε.Ασε που ειναι ανισορροπη.Φαινεται
Scroll to top icon