ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.4.2016 | 02:40

ΟΧΙ ΑΛΛΟ...

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ,ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ, ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ,ΟΚ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΟΚ ΒΓΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΗΖΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕΣ,ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΘΕΛΕΙΣ?ΚΑΛΗ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ...ΤΟ ΒΡΙΣΙΔΙ ΘΑ ΤΟ ΦΑΣ.
6
 
 
 
 
σχόλια
Απλά κάνε μπλοκ το τηλέφωνο του και δε θα μπορεί να σε παρει πλέον. Μην απαντάς στα τηλέφωνά του και μη του μιλάς γιατί έτσι βρίσκει πάτημα να συνεχίσει να σε παίρνει. Φαντάζομαι πως το έχεις ήδη κάνει αλλά αν όχι πες του οτι απλά δεν ενδιαφέρεσαι (αν και υπάρχουν πολλοί που δε δέχονται το όχι σαν απάντηση, δυστυχώς).@skeptical: Αν όντως τα πράγματα έγιναν όπως τα είπε η κοπέλα (μίλησαν, βγήκαν μια φορά και μετά εκείνη δεν ήθελε να το επαναλάβουν) δεν του έδωσε ψεύτικες ελπίδες, ένα ραντεβού δε σημαίνει κάτι και το να παίρνεις τόσες φορές τηλέφωνο κάποιον/α που δε θέλει είναι παρενόχληση!
Οι συμβουλες που της εδωσες ειναι για ανθρωπους που δεν εχουν το θαρρος να μιλησουν ξεκαθαρα και ετσι δημιουργουνται παρεξηγισεις οπου ο αλλος δεν μπορει να καταλαβει τι γινεται!Θα σου αρεζε εσενα να ησουν στη θεση του και μια μερα να σε εκανε μπλοκ παντου και να μην μπορουσες να καταλαβεις τον λογο?"Δεν θα μυρισει τα νυχια του ο αλλος" για να καταλαβει σε τι εφταιξε,αν την ενοχλει τοσο πολυ να του το πει!!Απλα τα πραγματα,του μιλας ξεκαθαρα για οσα αισθανεσαι για αυτον και τελειωνει το θεμα....@BabyDoll: Δεν βγαινεις ραντεβου αν δεν σου αρεσει ο αλλος,για να βγεις ραντεβου πρεπει πρωτα να εχει γινει η προσεγγιση και να δειχνουν ενδιαφερον και οι 2.
@sceptical Αν διαβασεις σωστά την απάντησή μου η συμβουλή που έδωσα (να τον κανει μπλοκ) είναι μονο εφ οσον του εχει πει οτι δεν ενδιαφέρεται και αυτος συνεχιζει. Ειτε το πιστεύεις ειτε οχι υπαρχουν πολλοι που εκλαμβανουν το οχι ως "το παιζει δυσκολη" και συνεχίζουν να επιμένουν. Αν η φιλη εχει πεσει σε αυτή την περιπτωση το μπλοκ ειναι η μοναδική λύση.Όσο για το πρωτο ραντεβού ειναι για να γνωρίσεις κάποιον, το οτι αρχικά μπορεί να υπαρξει ενδιαφέρον δε σημαινει οτι θα συνεχιστεί απαραίτητα.
Δεν ειχα καταλαβει καλα ετσι οπως το ειχες γραψει,με συγχωρεις.Ετσι ενταξει θα συμφωνησω αρκει να του εχει μιλησει πρωτου κανει μπλοκ.Εγω θεωρω ποιο σωστο η γνωριμια να γινει τυπικα χωρις καποιο ραντεβου για να δεις και να σιγουρευτεις οτι υπαρχει ενδιαφερον και αφου περασουν λιγες μερες βγαινεις σε ραντεβου για να ειστε μονοι σας και να ερθετε ποιο κοντα.
Scroll to top icon