ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.4.2016 | 03:28

βαριες μοναξιες

Μαλακια να μην εχεις εναν ανθρωπο να πας μια βολτα η μαλλον να σου πει να πατε μια βολτα η να σου πει ενα τι κανεις ρε αδερφε κ να μην λες συνεχεια εσυ στους γυρω σου, ας πω τον πονο μ στο ιντερνετ γτ δεν εχω και καποιον αλλον να τον πω. μεγαλη μαλακια παιδια ,ειλικρινα ευχομαι να μην σας τυχει ποτε. να μην εχεις δουλεια να μην εχεις ενα ταιρι να μην εχεις κατι να κανεις για να περνανε οι βαρετες μερες ,και να μην εχεις κ διαθεση να κανεις κ πολλα για ολα αυτα πλεον.αληθεια μην σας τυχει αντε κ σε λιγο καιρο με βλεπω με αντικαταθλιπτικα.ολα καλα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Καλό είναι που υπάρχει το ίντερνετ, μπορείς να βρεις στο fb ομάδες σχετικές με τα ενδιαφέροντά σου πχ μηχανες, φωτογραφία, βιβλία, σκάκι κλπ και να συμμετάσχεις στις συζητήσεις που γίνονται ώστε να γνωριστείς και με άλλα μέλη. Συχνά κανονίζουν συναντήσεις και είναι ωραία γιατί ξέρεις ότι θα βγεις με ανθρώπους που έχετε τουλάχιστον κοινά ενδιαφέροντα.
Scroll to top icon